Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μουσική, έκθεση φωτογραφίας και οινογευσία σε καλλιτεχνική βραδιά στην Τρίπολη (vd)!

Μουσική, έκθεση φωτογραφίας και οινογευσία σε καλλιτεχνική βραδιά στην Τρίπολη (vd)!
Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, υπό τη διοργάνωση του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, σε μια βραδιά που κατάφεραν να συνδυαστούν αρμονικά, εικόνα και … ήχος!
Η βραδιά «άνοιξε», με την έκθεση φωτογραφίας «Ματιές» του Γιώργου Ψυχογιού, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τοπία και στιγμές από τον κόσμο που, δοσμένες μέσα από το φακό του, παίρνουν μια άλλη διάσταση, με πρωταγωνιστές μαγευτικά χρώματα που εξάρουν τη φαντασία!
Στη συνέχεια, η εκδήλωση ντύθηκε μουσικά με την υπέροχη φωνή της Ιωάννας Φόρτη και το Γιώργο Παυλάκο να τη συνοδεύει στα πλήκτρα.
Όσοι παρευρέθηκαν είχαν τη χαρά να τους απολαύσουν σε ατμοσφαιρικές ερμηνείες έργων των: Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο και Χρήστο Λεοντή σε ποίηση Federico Garcia Lorka, Νίκου Γκάτσου και Οδυσσέα Ελύτη.
Οι καλλιτεχνικές αναφορές συνοδεύονταν από στιγμές γευσιγνωσίας οίνων.
Να σημειωθεί πως η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Απριλίου, ενώ μπορείτε να την επισκεφτείτε από τις 10.00 έως 15.00 το μεσημέρι και από τις 18.00 έως τις 21.00 το βράδυ.
Π.Α.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...