Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τις πόρτες του σε μαθητές της Αρκαδίας άνοιξε το Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη (vd)!

Τις πόρτες του σε μαθητές της Αρκαδίας άνοιξε το Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη (vd)!
Τις σχολές του Πανεπιστημίου της Τρίπολης, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μαθητές από τα Λύκεια της Τρίπολης, στο πλαίσιο της «Ανοικτής Μέρας» που διοργάνωσαν η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια του διδακτικού ωραρίου μαθητές του ΓΕΛ Μεγαλόπολης, του 2ου ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης και του Μουσικού σχολείου Τρίπολης, μαζί με συνοδούς, ξεναγήθηκαν στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και το πρόγραμμα σπουδών τους.
Οι μαθητές, δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από το γνωστικό αντικείμενο που παρέχουν τα τμήματα, όσο και από τις υποδομές τους, και τόνισαν πως είναι πολύ καλές επιλογές για το μηχανογραφικό τους δελτίο.
Για τη «δομή απασχόλησης και σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου που υλοποιεί το πρόγραμμα αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται στους φοιτητές, μίλησε στο kalimera-arkadia.gr, η διοικητική υπάλληλος του ΠΑ.ΠΕΛ., Κυριακή Σομπόνη.

Π.Α.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...