Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοί είναι οι δρόμοι που γίνονται ή σχεδιάζονται έργα στην Αρκαδία (vd)!

Αυτοί είναι οι δρόμοι που γίνονται ή σχεδιάζονται έργα στην Αρκαδία (vd)!
Τα έργα του παλαιού Εθνικού - οδικού δικτύου από Τρίπολη προς Άργος, επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, το πρωί της Μ. Τρίτης.
Μετά το τέλος τη επίβλεψης των εργασιών που γίνονται, ο Αντιπεριφερειάρχης μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ και τόνισε ότι «ο δρόμος αυτός για πολλά χρόνια, είχε εγκαταλειφτεί και λόγω μεγάλης ανάγκης ανακατασκευάζεται, σε τμήματα του οδοστρώματος περίπου 10 χιλιομέτρων, με την διαπλάτυνση του στις πλαϊνές πλευρές του. Η εργολαβία είναι 500 χιλ. ευρώ από τα όρια της Αρκαδίας έως την Τρίπολη και θα ολοκληρωθεί, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας».
Ακόμα αρκετά οδικά έργα γίνονται σε ολόκληρη την Αρκαδία όπως στην Γορτυνία Τρόπαια – Σπάθαρι, στο Πράσινο, στο Δήμο Τρίπολης Βλαχοκερασιά – Κολλίνες – Πελάνα, Καλτετζές – Βλαχοκερασιά και σε κάποια Μοναστήρια στην Μεγαλόπολη.
Ενώ στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ψηφίστηκαν ύστερα από εισήγηση μου, 3 ποσά για κατολισθήσεις στα επαρχιακά οδικά δίκτυα Κοσμά – Λεωνίδιο, στο Ξεροπήγαδο, στην Κοντοβάζαινα και Καρκαλού – Δημητσάνα.
 
 

3 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...