Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δ. Βόσνος: «Τα χωριά έχουν εγκαταλειφθεί από τη δημοτική αρχή»

Δ. Βόσνος: «Τα χωριά έχουν εγκαταλειφθεί από τη δημοτική αρχή»
"Με λύπη μου άκουσα εκπροσώπους της δημοτικής αρχής να μιλούν για το έργο τους και μάλιστα αναφέρθηκαν και στην περιφέρεια" δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Βόσνος, αφορμή της οποίας στάθηκαν οι δηλώσεις αντιδημάρχων και συμβούλων της πλειοψηφίας τις τελευταίες μέρες.
Δήλωσε πως τα χωριά έχουν εγκαταλειφθεί από τη δημοτική αρχή και δεν θα πρέπει στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!
Στάθηκε στα έργα της δημοτικής ενότητας Τεγέας, όπου έχει διατελέσει και δήμαρχος στο παρελθόν, μια περιοχή όπως είπε με πολλές ανάγκες, που έχουν καταγραφεί έργα των 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Παρόλο που μειώθηκαν οι κρατικές επιχορηγήσεις και η ΣΑΤΑ είναι πενιχρή έργα ανάπτυξης και υποδομής για τον τόπο μπορούσαν να γίνουν, αφού μάλιστα ήταν και προεκλογική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής, διεκδικώντας πόρους από το ΕΣΠΑ!
"Ζήσαμε ένα έργο απλά διαχειριστικό και όχι πρωτοποριακό και καινοτόμο, δεν υπήρξε όραμα, σχεδιασμός και υλοποίηση" είπε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε για "προκλητική αδιαφορία" όσον αφορά στη διεκδίκηση νέων πόρων.
"Άλλοι δήμοι προετοιμάζουν έργα για τη νέα προγραμματική περίοδο (ΣΕΣ), εμείς δεν έχουμε συζητήσει ποτέ έναν τέτοιο σχεδιασμό" είπε.
Σχετικά με την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή δεν είχε το θάρρος να πει ότι η μελέτη έγινε το 2002 και "σημαντική συμβολή είχε η δική μας παράταξης σε αυτό γιατί ενέκρινε τη γρήγορη υλοποίηση των έργων", πρόσθεσε.
"Ο Δήμαρχος έφτασε στο σημείο να απαξιώνει χρήματα και πόρους που μπορούσε να αξιοποιήσει μέσα από έτοιμες μελέτες των προηγούμενων δημοτικών αρχών" δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ δεν έλειψε να μιλήσει και για "απίστευτες σπατάλες και χαμένες ευκαιρίες" για το Δήμο μας.
Τέλος αναφέρθηκε στις μελέτες που υπήρχαν για τη Δημοτική Ενότητα Τεγέας, όπως για το δημοτικό σκοπευτήριο και μελέτες αναπλάσεων πλατειών στα χωριά Ρίζες, Στάδιο, Στρίγγου και Αλέα.
Β.Π.

4 σχόλια

  • Τεγέα
    Τεγέα Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Βόσνο εδώ σε μάθαμε. Άντε στη Μεγαλόπολη μπας και ...

  • ΒΒ
    ΒΒ Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 13:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΒΟΣΝΟ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ....( ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....).ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ...αιδώς Αργείοι !!!!

  • Δεδούσης νικος
    Δεδούσης νικος Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 01:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Βοσνο εχεις χάσει πολλα επεισοδια...δεν ζεις στο χωριό για να ξέρεις οτι η κυβέρνηση που στηρίζεις με φορολογεί με 500 ευρώ τελος επιτηδευματία και με εντάσσει στο ΤΕΒΕ υποχρεωτικά επειδή εχω ενα ψιλικατζίδικο στο χωριό με 300 άτομα ολα και ολα. Παει η επαρχία την εξοντωσαντε κύριοι

  • ΤΕΓΕΑΤΗΣ
    ΤΕΓΕΑΤΗΣ Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΟΣΝΟΣ!!!!!!!! ΜΗΤΣΙΑΡΑ ΜΕ ΒΟΣΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑ;;;;;;;;;
    ΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...