Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για «πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη του Φαλάνθου» μίλησε ο Καραλής

Για «πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη του Φαλάνθου» μίλησε ο Καραλής
Για πλήρη απαξίωση και εγκατάλειψη της Δημοτικής Ενότητας Φαλάνθου, της καρδιάς όπως είπε του Μαινάλου και του πνεύμονα της Αρκαδίας, μίλησε ο Θοδωρής Καραλής, από τη δημοτική παράταξη "Τρίπολη, πρωτεύουσα του Μοριά" του Δημήτρη Παυλή.
Όπως είπε μετά από συζητήσεις που είχε με προέδρους των χωριών του Φαλάνθου - πολλοί εξ' αυτών ανήκουν στην παράταξη Σμυρνιώτη - του είπαν ότι είχαν καταθέσει αιτήματα για τα προβλήματα που έχουν τα χωριά τους, αλλά δεν υλοποιήθηκε τίποτα και έτσι οι πρόεδροι αναγκάζονται να καταθέτουν κάθε χρόνο το ίδιο πρόγραμμα!
Έχουν γίνει μόνο μικρές παρεμβάσεις, όπως επούλωση λακκούβων και αλλαγή λαμπτήρων και δύο αναπλάσεις στην Αλωνίσταινα και στο Χρυσοβίτσι, που έπρεπε να γίνουν γιατί είχαν ήδη ξεκινήσει τα έργα και είχαν ήδη χρηματοδοτηθεί, έργα του Κώστα Ψυχάρη.
"Αναρωτιέμαι αν μπορέσει να κάνει κάτι μέχρι τις εκλογές" είπε χαρακτηριστικά και έκανε ειδική αναφορά στον καθαρισμό του αρδευτικού αύλακα για τους αγρούς της περιοχής.
Ειδικότερα είπε ότι για τη φετινή χρονιά ο προϋπολογισμός ανήλθε στις 12.000 ευρώ, ενώ ο συγκεκριμένος καθαρισμός δε χρειάζεται πάνω από 5.000 ευρώ, ανά έτος, επιδεικνύοντας μάλιστα στις κάμερες σχετικά έγγραφα προηγούμενων ετών. Τέλος ορμώμενος από τις δηλώσεις του Γ. Κάρλου και της Μ. Εικοσιδέκα, σύμφωνα με τις οποίες ο ένας έλεγε ότι δεν υπάρχει χωριό που να μην έχουμε κάνει έργα και ο άλλος δεν είχαν πολλές ανάγκες τα χωριά για να γίνουν εκεί πολλά έργα, είπε "ας αποφασίσουν τελικά και οι ίδιοι, πάντως ο κόσμος ξέρει ότι δεν έχουν γίνει έργα".
Β.Π.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...