Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Τροπάριο της Κασσιανής από την Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης (vd)

Το Τροπάριο της Κασσιανής από την Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης (vd)
Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης (εκκλησιαστικό/μικτό τμήμα), την Μ. Τρίτη 15η Απριλίου 2014 απέδωσε το Δοξαστικό των Αποστίχων του Όρθρου της Μεγάλης Τετάρτης (Τροπάριο της Κασσιανής) στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Τριπόλεως, σε σύνθεση Θεμιστοκλή Πολυκράτη και προσαρμογή για μικτή χορωδία από τον Διονύση Μαργέτη – Θεοδωράτο.
Η συγκίνηση των χορωδών και ιδιαίτερα του μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή κ. Βασιλείου Τζαβάρα ήταν διάχυτη, διότι φέτος συμπληρώθηκαν 50 χρόνια (1964 – 2014) από την τελευταία εμφάνιση του στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, συναίσθημα το οποίο διά μέσου του ύμνου διοχετεύτηκε στις καρδιές των πιστών που παρευρέθηκαν στην ακολουθία των Δέκα Παρθένων.
Το Δ.Σ. και οι Χορωδοί ευχαριστούμε θερμά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους ιεροψάλτες του ναού για την παραχώρηση του ιερού ψαλτικού βήματος. Η χορωδία «Ορφέα» Τρίπολης σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Είθε τα Άγια Πάθη του Σωτήρα του Κόσμου και το Άγιο Φως της Ανάστασης να φέρουν Ειρήνη- Αγάπη, Γαλήνη & Ευημερία σε όλο τον κόσμο.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...