Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «κρυμμένες» πινακίδες και οι … στολισμένοι καθρέφτες στους δρόμους της Τρίπολης (εικόνες)!

Οι «κρυμμένες» πινακίδες και οι … στολισμένοι καθρέφτες στους δρόμους της Τρίπολης (εικόνες)!
Στοπ… θα φώναζαν οι πινακίδες αν είχαν μιλιά, στο φαινόμενο που θέλει τις πινακίδες της πόλης να βρίσκονται είτε γεμάτες αυτοκόλλητα είτε «κρυμμένες» κάτω από τις φυλλωσιές των δέντρων θέτοντας σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια οδηγών και πεζών!

Σε άθλια κατάσταση είναι οι πινακίδες στο κέντρο της Τρίπολης, που παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα αλλαχτούν, στέκουν στολισμένες… με διαφημιστικά και αυτοκόλλητα ομάδων.
Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις, είναι τέτοιος ο αριθμός των αυτοκόλλητων , που κρύβουν ακόμη και το STOP ή την απαγόρευση στροφής αριστερά ή δεξιά, κάνοντας τους επισκέπτες κυρίως αλλά και τους οδηγούς της πόλης, να… μαντεύουν για το προς τα πού πρέπει να στρίψουν .
Το φαινόμενο αυτό, δε σταματά στις πινακίδες αλλά και επεκτείνεται και στους καθρέφτες ασφαλείας, που μόνο για την ασφάλεια των οδηγών δεν μπορούν λειτουργήσουν!
Η επικίνδυνη… μόδα, θέλει τους οπαδούς ομάδων να κολλούν αυτοκόλλητα στις πινακίδες, παραβλέποντας πως η καταστροφή πινακίδων, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης δύο ετών, από το νόμο, την ώρα που η οδήγηση στην Τρίπολη, φαντάζει …ρίσκο!
Π.Α.

2 σχόλια

  • olabahcalo
    olabahcalo Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΤΕ ! ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;;

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να ''βρει την άκρη'' από τα διαφημιστικά αυτοκόλλητα που έχουν μολύνει ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις πινακίδες και να στείλει τους ''εξυπνάκηδες'' εκεί που πρέπει ?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...