Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Χορωδία Τρίπολης σε παγκόσμιο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

Η Χορωδία Τρίπολης σε παγκόσμιο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη
Το 3ήμερο 25, 26 και 27 Απριλίου η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συμμετέχει στο “4Ο Παγκόσμιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Μιούζικαλ” το οποίο οργανώνει η Χορωδία «Κοραής» Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου της Συμπρωτεύουσας.
Πιο συγκεκριμένα, τη Χ.Τ. εκπροσωπεί η Νεανική Γυναικεία Χορωδία «LA VITA» υπό τη Διεύθυνση της Μο Καθηγήτριας Πιάνου, Ελένης Αλεξοπούλου. Η αποστολή, την οποία συνοδεύουν Μέλη του Δ.Σ., θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής.
Η «LA VITA» στην άνοδό της, στη Θεσσαλονίκη, θα συγκροτείται από 35 Χορωδούς και 5μελή Ορχήστρα (πιάνο, κλαρινέτο, κιθάρα, σαξόφωνο και ντραμς).
Το Φεστιβάλ, εκτός των Ελληνικών Χορωδιών, θα συμπεριλαμβάνει και Χορωδίες από το Εξωτερικό...
Η “LA VITA” θα καταλύσει στο κεντρικό ωραίο ξενοδοχείο «Ανατόλια» και στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη... Όσο για τα κορίτσια της «LA VITA» είναι κατάλληλα προετοιμασμένα, με πολλές πρόβες, και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την παρουσία τη διανθισμένη και με χορευτικές φιγούρες, μια παρουσία της Χορωδιακής Τρίπολης στη Θεσ/νίκη, με 6-7 ελληνικά και ξένα τραγούδια... τα οποία έχουν κάνει κτήμα τους, μετά, όπως προείπαμε, πολυήμερες και πολύωρες πρόβες...· πρόβες, που, τα χορευτικά τους επένδυσε η χοροδιδάσκαλος, Δέσποινα Μπαμπά.
Η “LA VITA” της Χ.Τ. είναι ένα νέο τμήμα -μόλις ενός έτους- του Τριπολίτικου Καλλιτεχνικού Σωματείου, πολλά υποσχόμενο, τόσο από την έμπειρη και, επιστημονικά, καταρτισμένη, Μαέστρο του, Ε.Α., όσο και από τα νεανικά γυναικεία πρόσωπα, που, το απαρτίζουν, κάπου 45-50 σε πλήρη απαρτία... Πολύ γρήγορα γίνεται γνωστή η ποιότητα της στην Ελλάδα... γι' αυτό και οι προσκλήσεις, προς αυτή, για Συναυλίες, είναι αρκετές...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...