Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Αρκάδες στρέφονται στα λεωφορεία για πιο φθηνά ταξίδια – Βενζίνη και διόδια ακινητοποιούν τα Ι.Χ.!

Οι Αρκάδες στρέφονται στα λεωφορεία για πιο φθηνά ταξίδια – Βενζίνη και διόδια ακινητοποιούν τα Ι.Χ.!
Φαίνεται ότι η κρίση έχει επηρεάσει τις μεταφορικές συνήθειες των πολιτών, οι οποίοι φαίνεται να προτιμούν όλο και περισσότερο τις δημόσιες συγκοινωνίες (αστικά και υπεραστικά λεωφορεία).
Δεδομένου ότι η τιμή της βενζίνης και των διοδίων είναι σε υψηλά επίπεδα πολλοί προτιμούν να ταξιδεύουν με το λεωφορείο, αφήνοντας πολλές φορές πίσω τους το ΙΧ, για να γλιτώσουν μερικά ευρώ.
Το φαινόμενο αυτό εντοπίζεται και στην Αρκαδία…
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη το τριήμερο του Πάσχα η κίνηση ήταν αυξημένη και χρειάστηκε να πραγματοποιηθούν έκτακτα δρομολόγια προς Λεωνίδιο, Μεγαλόπολη, Γορτυνία και Αθήνα, τόσο μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όσο και κατά την επιστροφή των εκδρομέων στην πρωτεύουσα.
"Το ΚΤΕΛ αντιλαμβανόμενο την παρούσα οικονομική κατάσταση και βλέποντας ότι ο κόσμος προτιμά πλέον ακόμα περισσότερο το λεωφορείο για τη μετακίνηση του, παρέχει ειδικές προσφορές και διευκολύνσεις στους πολίτες" είπε χαρακτηριστικά.
Ειδικότερα, ένα εισιτήριο για Θεσσαλονίκη με επιστροφή από οποιοδήποτε μέρος της Αρκαδίας στοιχίζει 75 ευρώ, 65 ευρώ για Λάρισα και 55 ευρώ για Λαμία. Το πρώτο (5:45) της Μεγαλόπολης στοιχίζει 30 ευρώ με επιστροφή.
Μελλοντικά μπορεί να υπάρξει και προσφορά για ένα δρομολόγιο Τρίπολη - Αθήνα.
Επιπλέον "υπάρχουν ειδικές προσφορές για ΑΜΕΑ, πολυτέκνους, στρατιώτες και φοιτητές, οι οποίοι πλέον έχουν 50% έκπτωση" ενημέρωσε ο Κ. Μανδρώνης!
Σε λίγο καιρό πρόκειται να ανακοινωθούν και τα δρομολόγια που θα αφορούν τα μπάνια στο Άστρος και θα βγουν και δρομολόγια για μπάνια στην Καλαμάτα.
Τέλος, ενημέρωσε ότι για να κλείσει κάποιος εισιτήριο νωρίτερα του δρομολογίου, αν δεν έχει τη δυνατότητα να πάει μέχρι τα ΚΤΕΛ, μπορεί να κλείσει από το γραφείο τουρισμού του ΚΤΕΛ το Αrcadian Τours, στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...