Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέμπτη του Πάσχα με λασποβροχές στην Αρκαδία;

Πέμπτη του Πάσχα με λασποβροχές στην Αρκαδία;
Πέφτει η θερμοκρασία και επιστρέφουν οι βροχές στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας την Τετάρτη του Πάσχα (23/4/2014).
Στο Άστρος, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια αλλά και συννεφιά ενώ δεν προβλέπεται να βρέξει, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στο Λεωνίδιο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ίδιο είναι το σκηνικό του καιρού, με ήλιο το πρωί και λίγα σύννεφα στη συνέχεια. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Στην Τρίπολη, η μέρα θα αρχίσει με βροχή η οποία θα συνεχιστεί μέχρι νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με την ΕΜΥ! Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Βυτίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, η μέρα προβλέπει συννεφιά και βροχές κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μεγαλόπολη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, η μέρα θα κυλήσει με συννεφιασμένο ουρανό και βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Δημητσάνα, σύμφωνα με το meteo.gr, προβλέπονται βροχές από το πρωί, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 14 βαθμούς Κελσίου.
Στα Λαγκάδια, σύμφωνα με το meteo.gr, προβλέπονται επίσης βροχές από το πρωί, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 14 βαθμούς Κελσίου.
Οι αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα υποχωρήσουν λίγο, ωστόσο οι βροχές και πάλι θα έχουν κατά τόπους χαρακτήρα λασποβροχών, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, επισημαίνει το meteo.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...