Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο καιρός την Παρασκευή του Πάσχα - Δεν … βαρέθηκε να βρέχει στην Αρκαδία;

Ο καιρός την Παρασκευή του Πάσχα - Δεν … βαρέθηκε να βρέχει στην Αρκαδία;
Σταθερό το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας την Παρασκευή του Πάσχα (25/4/2014).
Στο Άστρος, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια το πρωί, ενώ προβλέπονται βροχές από το μεσημέρι, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στο Λεωνίδιο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσει να βρέχει. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Στην Τρίπολη, η μέρα θα αρχίσει ήλιο και σύννεφα και αργά το μεσημέρι δεν θα γλιτώσουμε τις βροχές, σύμφωνα με την ΕΜΥ! Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Βυτίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, η μέρα προβλέπει για άλλη μία μέρα συννεφιά και βροχές κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μεγαλόπολη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, η μέρα θα κυλήσει με συννεφιασμένο ουρανό και βροχές μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Δημητσάνα, σύμφωνα με το meteo.gr, προβλέπονται βροχές από το πρωί, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 13 βαθμούς Κελσίου.
Στα Λαγκάδια, σύμφωνα με το meteo.gr, προβλέπονται επίσης βροχές από το πρωί, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...