Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποια χωριά της Αρκαδίας δεν βρίσκονται στο χάρτη της Digea!

Ποια χωριά της Αρκαδίας δεν βρίσκονται στο χάρτη της Digea!
Στις 27 Ιουνίου η Πελοπόννησος περνά στην ψηφιακή εποχή. Θα βλέπουμε τηλεόραση μόνο με αποκωδικοποιητές (ή με ενσωματωμένους δέκτες MPEG 4).
Αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Αφού υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία δεν θα φτάνει το επίγειο ψηφιακό σήμα. Αυτό συμβαίνει και για πολλά χωριά της Αρκαδίας τα οποία δεν είναι στον χάρτη κάλυψης της Digea.


Σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό – ραδιοηλεκτρολόγο, Γιάννη Πετσέλη, εκτός μένουν:
Ποταμιά, Τουρκολέκα, Γιανναίοι, Γούπατα, Καμποχώρι, Άκοβος, Λεπτίνι, Δυρράχι, Νεοχώρι, Άγιος Ανδρέας, Κορακοβούνι, Πραστός, Καστάνιτσα, Βασκίνα, Παλαιοχώρι, Πλάτανος, Χάραδος, Άγιος Βασίλειος, Πλατανάκι, Πηγάδι, Βλησιδιά, Τσιτάλια, Λεωνίδιο, Αετοχώρι, Άγιος Γεώργιος, Στόλος, Περδικόβρυση, Μεσοράχη, Ν. Χώρα, Καράτουλα, Καστρί, Ωριά, Αγία Σοφία, Μαθυρέα, Αλεποχώρι, Πηγαδάκια,  Παρθένι, Λουκάς, Νεστάνη, Κάψια, Σημιάδες, Βυτίνα, Πυργάκι, Ελάτη, Αλωνίσταινα, Καρδαράς, Κάψια, Λευκοχώρι, Λαγκάδια, Βαλτεσινίκο, Λάστα, Αγριδάκι, Μαγούλιανα, Χωτούσα, Μυγδαλιά, Κερπινή, Πουρναριά, Μοουριά,, Μπούλιαρης, Ξηροκαρύταινα, Βαχλια, Δήμητρα, Τρόπαια, Περδικονέρι, Κοντοβάζαινα, Μοναστηράκι, Πελέκι, Βούτσης, Καρδαρίτσι ,Βελιμάχι, Βυδιάκι, Βυζίκι, Ραχες, Νιοχωρι, Χώρα, Τουμπίτσι, Δωδεκάμετρο, Σπάθαρης, Κώμη, Δάρα, Πράσινο, Θεόκτιστο, Καρκαλού, Ράδου,  Ψάρι, Λυσσαρέα, Σαρακίνι, Τουθόα, Φούσκαρη, Λευκοχώρι, Ριζοσπηλιά, Βλαχορράφτη, Κοτύλιο και Δρακοβούνι.

Αυτά τα χωριά (και ίσως κι άλλα που μας ... ξέφυγαν), θα συνεχίσουν να βλέπουν τηλεόραση, όπως έβλεπαν μέχρι σήμερα. Με τον ίδιο τρόπο. Θα εξακολουθούν να βλέπουν τα ίδια κανάλια χωρίς αποκωδικοποιητή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

5 σχόλια

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ ΡΑΧΕΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ ΡΑΧΕΣ Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά από προσωπικές μελέτες στα παρακάτω χωριά και με κάθε επιφύλαξη, εκτιμούμε πως θα έχουν κάλυψη από ψηφιακό σήμα της DIGEA με ενδεικτικά ποσοστά
    ΚΑΛΥΨΗ:
    ΡΑΧΕΣ 60%
    ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 80%
    ΒΙΔΙΑΚΙ 80%
    ΒΟΥΤΣΙ 90%
    ΠΕΛΕΚΙ 100%
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !!!
    Για τα χωριά που δεν έχουν κάλυψη από ψηφιακό σήμα, Προσεχώς και δορυφορικά το βασικό πακέτο με τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας
    Σήμερα εκπέμπει κωδικοποιημένα

  • ΑΝΤΖΥ
    ΑΝΤΖΥ Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΤΟΣ!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ

  • ΛΕΒΙΔΙΩΤΗΣ
    ΛΕΒΙΔΙΩΤΗΣ Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατα τα ..άλλα επιλέχθηκε το Λεβίδι σαν ένα από τα κέντρα εκπομπής για να εξυπηρετήσει μόνο το ...Λεβίδι..είναι η επιλογή με ιδιωτικοοικονομικοβυσματικά κριτήρια...αφού η Βλαχέρνα είναι εκτός ο Κάψιας εκτός μόλις σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων!!!!

  • Γιώργος Τ.
    Γιώργος Τ. Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Και Βλαχέρνα ξεχάσατε...

  • KOYTΑΛΙΑΝΟΣ
    KOYTΑΛΙΑΝΟΣ Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΗΨΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΕΝΩ Η ΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ NOVA ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΑΡΑ......ΜΑΥΡΟ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...