Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απεργία στη ΔΕΗ – Που έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος στην Αρκαδία!

Απεργία στη ΔΕΗ – Που έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος στην Αρκαδία!
Σε απεργιακές κινητοποίησες προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και μπροστά σε ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος, η ΔΕΗ δίνει οδηγίες προς τους καταναλωτές στην Αρκαδία.
Συγκεκριμένα η ΔΕΗ:
 Εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων καθ’ όλη τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού τους.
 Παράλληλα, για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι η ηλεκτροδότηση μπορεί να επανέλθει ανά πάσα χρονική στιγμή και ανεξάρτητα από το ενδεικτικό πρόγραμμα περικοπών και άρα οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς «υπό τάση».
 Οι καταναλωτές επίσης δεν θα πρέπει να θεωρήσουν «ανενεργές» τις ηλεκτρικές συσκευές λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης, στην περίπτωση που αυτές είναι συνδεδεμένες με την ηλεκτρική τους εγκατάσταση, καθώς η επαναφορά ρεύματος μπορεί να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα του προγράμματος περικοπών. Επιπρόσθετα για λόγους ασφαλείας, θα ήταν προτιμότερο αυτές να αποσυνδεθούν, καθώς η εμφάνιση υπερτάσεων κατά την επαναφορά του ρεύματος είναι πιθανή.
 Ειδικότερα για τα άτομα που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη, συνιστά να επισκεφθούν άμεσα το πλησιέστερο στην περιοχή τους νοσοκομείο, διαφορετικά να επικοινωνήσουν με το κέντρο βλαβών της περιοχής τους, στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.
 Παράλληλα, απευθύνει έκκληση προς όλους τους καταναλωτές, να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό, τη χρήση ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:00.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
 
8:30:00 πμ - 10:00:00 πμ Δ.Δ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙ Συντήρηση
8:30:00 πμ - 11:00:00 πμ ΒΟΡ.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Δ.Δ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΚΑΣΤΡΙ Κατασκευές
10:30:00 πμ- 12:00:00 μμ Δ.Δ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΟΥΛΑ Συντήρηση
11:00:00 πμ-12:00:00 μμ ΓΟΡΤΥΝΟΣ Δ.Δ. ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΗΣ Λειτουργία
11:30:00 πμ- 3:00:00 μμ ΒΟΡ.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Δ.Δ. ΔΟΛΙΑΝΩΝ Κατασκευές
12:00:00 μμ- 2:30:00 μμ Δ.Δ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΚΡΥΣΙ Λειτουργία

1 σχόλιο

  • και-και
    και-και Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι συδικαλισταραδες να πανε να κοψουνε το ρευμα στα σπιτια τους ,πρωτα -πρωτα ,μετα στις επιχειρησεις των φιλων τους και μετα σε νοσοκομεια και σπιτια που νοσηλευονται συγγενεις τους.Αυτα που κανουν ή σκεφτοναι να κανουν λεγοται φασισμος,αλητεια ,προδοσια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...