Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος το απόγευμα και το βράδυ στην Αρκαδία!

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος το απόγευμα και το βράδυ στην Αρκαδία!
Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, για σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης στην Αρκαδία, κατά το χρονικό διάστημα από 20.00’ έως 23.00’, με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.


Υπογραμμίζεται ότι τα προγράμματα περικοπών είναι ενδεικτικά, σκοπό έχουν τη διευκόλυνση των καταναλωτών για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών τους και τίθενται σε εφαρμογή μόνον εφόσον επιβεβαιωθεί από τον ΑΔΜΗΕ (ηπειρωτική χώρα), στη δεδομένη χρονική στιγμή, η ανάγκη υλοποίησής τους, γεγονός που δεν συνέβη σήμερα, κατά τις μεσημβρινές ώρες, με αποτέλεσμα τη μη πραγματοποίηση του πρωινού προγράμματος περικοπών.

Από την πλευρά της ΔΕΗ, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης των προγραμμάτων περικοπών και έγκαιρης ενημέρωσης των καταναλωτών, σε περίπτωση ανάγκης αιφνίδιας μεταβολής τους.
Oι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται από την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210-6241860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

20:00   21:00   Δ. Φαλάνθου (Πιάνα-Χρυσοβίτσι-Αλωνίσταινα), Δ. Βαλτετσίου (Ασέα-Αραχαμίτες-Δόριζα)
21:00   22:00   Δήμος Β.Κυνουρίας ,Δολιανά
22:00   23:00   Δ. Κλείτορος, Δάφνη, Πουρνάρια, Δ. Παίων, Περδικονέρι, Δ.Λευκασίου (Κλειτορία)

2 σχόλια

  • Σ.Μ
    Σ.Μ Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά να μας τα πεις όταν πουληθεί η ΔΕΗ και θα σκέφτεσαι να άναψεις μέχρι και το φως της τουαλέτας. Αν νομίζεις ότι με την πώληση της ΔΕΗ θέλουν το καλό του καταναλωτή Είσαι βαθιά νυχτωμένος εκτός κι αν είσαι και εσύ του συστήματος. Να σκέφτεσαι ότι για να έχεις ρεύμα κάποιοι δουλεύουν ακατάπαυστα και δεν είναι τεμπελεχανάδες όπως λες.

  • Χρήστος Μ.
    Χρήστος Μ. Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Να γίνουν διακοπές στα σπίτια αυτών που τις προκαλούν.

    Ρώτησαν τον λαό αν συμφωνεί με αυτό που κάνουν?

    Και όχι μόνο.. Να απολυθούν όλοι οι τελμπεχανάδες συνδικαλιστές από την πλατη της ΔΕΗ και της δικιάς μας. Τους έχουμε να κάθονται λόγω συνδικαλισμού, να πληρώνουν μειωμένο τιμολόγιο και να μας κατεβάζουν τον διακόπτη όποτε γουστάρου.. Βρε ΟΥΥΥΥΣΤ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...