Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε μαζικές προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ προχωρούν επαγγελματίες στην Αρκαδία που δεν έχουν περίθαλψη! (vd)

Σε μαζικές προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ προχωρούν επαγγελματίες στην Αρκαδία που δεν έχουν περίθαλψη! (vd)

Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Το κοινωνικό πρόβλημα των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ» έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στην Τρίπολη. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, αναφέρθηκε ότι πάνω από 60 επαγγελματίες στην Αρκαδία πρόκειται να προσφύγουν στο δικαστήριο. Πρόκειται για ασφαλισμένους που δε μπορούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τον ΟΑΕΕ και έχουν υποστεί διακοπή των παροχών υγείας.


Το ζήτημα όπως ειπώθηκε είναι κοινωνικό, καθώς 300.000 ανασφάλιστοι πανελλαδικά δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Το μέτρο αυτό χαρακτηρίστηκε άδικο και αντισυνταγματικό!
«Υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις ότι το ζήτημα θα λυθεί από το Υπουργείο αλλά ακόμα βρισκόμαστε εν' αναμονή» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά...

Στην ημερίδα εκτός από συζήτηση με το δικηγόρο Ηλία Κοκκίνη, για τη νομική οδό που θα ακολουθήσουν οι οφειλέτες, τονίστηκε από τον Γιώργο Φλωρά (επικεφαλής της κίνησης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ») ότι θα πρέπει καταρχάς να γίνει ξεκαθάρισμα για το τι ποσό χρωστάει ο καθένας, καθώς σύμφωνα με γνωμοδότηση συνταγματολόγου δεν οφείλονται οι εισφορές για το διάστημα που δεν ήταν ενήμερος ο επαγγελματίας και ενώ ζητούσε να θεωρηθούν τα βιβλιάρια, ο ΟΑΕΕ αρνείτο.
Στο βίντεο μιλά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...