Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

O Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος ΦΟ.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου Γ. Σμυρνιώτης στην Πανελλήνια Σύνοδο των ΦΟ.Δ.Σ.Α

O Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος ΦΟ.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου Γ. Σμυρνιώτης στην Πανελλήνια Σύνοδο των ΦΟ.Δ.Σ.Α
O Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος ΦΟ.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου Γιάννης Σμυρνιώτης παραβρέθηκε στην 8η Πανελλήνια Σύνοδο των ΦΟ.Δ.Σ.Α που πραγματοποιήθηκε 4 και 5 Ιουλίου με θέμα: « Οι ΦΟ.Δ.Σ.Α και τα έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων στη νέα προγραμματική περίοδο» .

Στο πλαίσιο της ημερίδας παρουσιάστηκαν θέματα για τα έργα και τις πολιτικές διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 με την συμμετοχή εκπροσώπων των Φορέων Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αντάλλαξαν εμπειρίες και προτάσεις για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων.


Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες υπήρξαν οι ομιλίες και οι προτάσεις για το έργο της διαχείρισης όπως και η ενημέρωση για τα νέα δημοτικά συστήματα μηδενικών αποβλήτων, για τις χρηματοδοτήσεις και το πολύπλευρο έργο των ΦΟΔΣΑ .

Στην ημερίδα παραβρέθηκε και ο γενικός γραμματέας συντονισμού και διαχείρισης αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ενώ εκ μέρους του Υπουργού ΥΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη τοποθετήθηκε ο συνεργάτης του κ. Βασίλειος Λιόγκας ο οποίος αναφέρθηκε στην νέα πολιτική του ΥΠΕΚΑ για την αντιμετώπιση των στερεών αποβλήτων που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τόπου, στην προσέλκυση επενδύσεων και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...