Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

70 ορειβάτες από την Τρίπολη εξόρμησαν στα εντυπωσιακά Καρπάθια όρη της Ρουμανίας! (εικόνες)

70 ορειβάτες από την Τρίπολη εξόρμησαν στα εντυπωσιακά Καρπάθια όρη της Ρουμανίας! (εικόνες)
Ιδιαίτερα επιτυχημένη υπήρξε η πολυήμερη εξόρμηση του ΣΑΟΟ (Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών & Οικολόγων), με τη συμμετοχή 70 ορειβατών, στα εντυπωσιακά Καρπάθια όρη της Ρουμανίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 13 Ιουλίου 2014.


Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε καταπράσινα αλπικά λιβάδια, πανέμορφες λίμνες, εντυπωσιακές κορυφές, καλοδιατηρημένες μεσαιωνικές καστροπολιτείες, πανέμορφα παλάτια, παραμυθένια κάστρα, εκκλησίες και μοναστήρια. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην επίσκεψή μας στο Μνημείο πεσόντων του Ιερού Λόχου στο Δραγατσάνι, κατά τη μάχη του Ιουνίου του 1821.

Οι άγριες ομορφιές των Καρπαθίων θα μείνουν για πάντα βαθιά ριζωμένες στη μνήμη όλων των πεζοπόρων.

Ανεβήκαμε στην κορυφή Omu του όρος Bucegi (2505μ.) και περπατήσαμε από τη λίμνη Balea μέχρι και τη λίμνη Potragu του όρους Fagaras, διασχίζοντας το μεγαλύτερο τμήμα του. Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες θα βρείτε στο επόμενο τεύχος του περιοδικού του συλλόγου μας «Όρος Αρκαδίας», που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη.
Το Δ. Σ. του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και από τη θέση αυτή όλους τους συμμετέχοντες για την άψογη τήρηση του προγράμματος της εκδρομής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...