Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δεν μπορούμε να παραδώσουμε κάτι που δεν είναι ασφαλές» λέει η Νικολάκου για το δρόμο «Τρίπολης – Άστρους» (vd)

«Δεν μπορούμε να παραδώσουμε κάτι που δεν είναι ασφαλές» λέει η Νικολάκου για το δρόμο «Τρίπολης – Άστρους» (vd)
Το καλοκαίρι περνά και ο δρόμος που συνδέει την Τρίπολη με το Άστρος δεν αλλάζει, καθώς τα δύο κομμάτια («Ελαιοχώρι – Κουμπίλα» και «Κουμπίλα – Λουλούδι») δεν έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να παραδοθούν στην κυκλοφορία.

Οι δήμαρχοι της Κυνουρίας, οι επαγγελματίες και οι πολίτες που χρησιμοποιούν το δρόμο ζητούν και αναμένουν την παράδοση του, μιας και η αρχική απόφαση ήταν να παραδοθεί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας, πραγματοποίησε αυτοψία στο πρώτο σημείο (Ελαιοχώρι - Κουμπίλα), όπου δήλωσε ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα και δύσκολα σημεία που έχουν καθυστερήσει ο έργο.
Το Υπουργείο έδωσε παράταση ολοκλήρωσης του μέχρι το τέλος του χρόνου (31/12/14), αν και η ημερομηνία περαίωσης του ήταν η 30η Ιουνίου. "Όλες οι πλευρές θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι το τέλος του χρόνου" δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.
Όσον αφορά στο δεύτερο κομμάτι (Κουμπίλα - Λουλούδι) δήλωσε ότι η περιφέρεια είναι σε διαρκή επίβλεψη για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και η ολοκλήρωση του θα γίνει το συντομότερο δυνατό.
"Δε μπορούμε να παραδώσουμε κάτι που δεν είναι ασφαλές" είπε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί ότι το κομμάτι Κουμπίλα - Λουλούδι θα παραδοθεί πιο άμεσα από το κομμάτι Ελαιοχώρι - Κουμπίλα και στόχος της περιφέρειας να δοθούν τμήματα του δρόμου έχοντας εξασφασλιστεί η ασφάλεια για τους διερχόμενους.
Αύριο για το θέμα αυτό θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας.

Βάσω Παπαδοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...