Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλοκαιρινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Καλοκαιρινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Και φέτος το καλοκαίρι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει στο Παράλιο Άστρος και να στηρίξει το έργο του.


Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
Στο καλοκαιρινό bazaar μπορείτε να βρείτε: πετσέτες, ρακέτες, παγουρίνο, κουβαδάκια, παιδικές μπλούζες, γυάλινα μπουκάλια, ποτήρια νερού και κούπες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν κάνει διακοπές αλλά συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.
Για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να συνεχίσει! Μόνο με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσει!Και αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορείτε να προμηθευτείτε τα είδη του Οργανισμού στο e-shop http://www.hamogelo-eshop.gr/shop/products
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρεθεί:
Την Πέμπτη 14 Αυγούστου και ώρα 19:00 – 23:00 στο Παράλιο Άστρος, σας περιμένουμε στην πλατειά.

(Πηγή:astrosnews.gr)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...