Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πέτρος Αντωνάκος: «Χιλιάδες κόσμος θα περάσει φέτος από την έκθεση και το πανηγύρι της Τεγέας» (vd)

Πέτρος Αντωνάκος: «Χιλιάδες κόσμος θα περάσει φέτος από την έκθεση και το πανηγύρι της Τεγέας» (vd)

"Με την βοήθεια της Παναγίας της Επισκοπής για 130 χρόνια και πλέον έχουμε τη χαρά να είμαστε στο ξεκίνημα του πανηγυριού και της 44ης Παμπελοποννησιακής έκθεσης" λέει εκ μέρους της Διοίκησης του Τεγεατικού Συνδέσμου ο Πέτρος Αντωνάκος ο οποίος μίλησε στην Έλλη Αρτοπούλου και στο www.kalimera-arkadia.gr.

Για να προσθέσει ότι: "Είναι δυο εκδηλώσεις οι οποίες γίνονται στο πλαίσιο του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Αυτό είναι το κέντρο του συνδεσμικού μας σύμπαντος. Γύρω από αυτήν περιστρέφονται όλα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που στήριξαν το φετινό πανηγύρι, τη Δημοτική Αρχή, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να αναφέρουμε ότι φέτος το πανηγύρι έχει μεγάλη ανάκαμψη με πολλά σημεία πώλησης-παράγκες και με πολύ κόσμο όπου αναμένεται το Σαββατοκύριακο.

Όλη τη βδομάδα πέρα από το πανηγύρι θα υπάρχει μια σειρά Πολιτιστικών εκδηλώσεων-ένα μικρό Πολιτιστικό Φεστιβάλ με συναυλίες, με εκδηλωσεις για τους Ομογενείς Τεγεάτες και με βραβέυσεις μαθητών και μαθητριών της Τεγέας που αρίστευσαν τη χρονιά που πέρασε.

Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1883 και είναι ο δέυτερος αρχαιότερος μετά το σύλλογο του Παρνάσσου.

Ως Τεγεατικός Σύνδεσμος κάναμε ό,τι περισσότερο ήταν δυνατό και φέτος για να εξυπηρετήσουμε τους επαγγελματίες και τις δεκάδες χιλιάδες κόσμο όπου αναμένεται να επισκεφτεί το μεγαλύτερο ίσως πανηγύρι της Χώρας.

Το πανηγύρι είναι μια ολόκληρη πολιτεία. Θα ήθελα επίσης να κάνω μια παρέμβαση λέγοντας ότι 130 χρόνια κοινωφελούς εθελοντικής προσφοράς ούτε παραχωρούνται ούτε απαλλοτριώνονται".

Και κλείνοντας αναφέρει ο κος Πετράκος ότι πιστέυει οτι η κληρονομιά και το έργο του Τεγεατικού Συνδέσμου αξίζει την αναγνώριση όλων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...