Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνάντηση Νίκου Φλώρου με τον Άγγλο Πρέσβη της Βιέννης στην Τρίπολη (εικόνες)

Συνάντηση Νίκου Φλώρου με τον Άγγλο Πρέσβη της Βιέννης στην Τρίπολη (εικόνες)
Ο Ακόλουθος Πρέσβης της Αγγλίας στη Βιέννη κ. Φύσερ επισκέφθηκε την Τρίπολη, με αφορμή την μελλοντική συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Αρκά γλύπτη, Νίκο Φλώρο.


Η συνεργασία τους αφορά έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον στη μαγευτική πόλη της Βιέννης. Θα έχει ως θέμα την παρουσίαση των γυπών κουστουμιών του Νίκου Φλώρου, με επίκεντρο τη «Γυναίκα» και θα δοθεί έμφαση στη Μαρία Κάλλας, της οποίας η καταγωγή είναι από την Πελοπόννησο και συγκεκαυμένα από το Μελιγαλά της Μεσσηνίας.

Ο κ. Φύσερ συνοδευόμενος από το Νίκο Φλώρο επισκέφθηκε αρκετά πολιτιστικά σημεία της Αρκαδίας και έμεινε πολύ ενθουσιασμένος, ενώ φεύγοντας υποσχέθηκε πως σύντομα θα επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα για να πάει σε περισσότερα μέρη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην περιοχή μας, σημαντική ήταν η επίσκεψη που έκανε στην Έκθεση της Τεγέας αλλά και στην Οικοκυρική Σχολή, όπου τον ξενάγησε ο Πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου κ. Αθανασόπουλος.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Νίκος Φλώρος, ο curator και σκηνοθέτης Αριστοτέλης Καραντής, το μέλος του Τεγεατικού Συνδέσμου Πέτρος Αντωνάκος και ο προσωπικός φωτογράφος του Νίκου Φλώρου, Ηλίας Διαμαντάκος.
Ο κ. Φύσερ δέχθηκε τη ζεστή φιλοξενία που του προσφέρθηκε από το ξενοδοχείο Hondos Resort and Spa Hotel στη Nεστάνη της Αρκαδίας και ενθουσιάστηκε από το χωριό, καθώς και τη φιλοξενία ιδιαίτερα των υπευθύνων του ξενοδοχείου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...