Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για προκλητικές δηλώσεις ομογενή βουλευτή της Αυστραλίας μιλά η Χρυσή Αυγή Τρίπολης!

Για προκλητικές δηλώσεις ομογενή βουλευτή της Αυστραλίας μιλά η Χρυσή Αυγή Τρίπολης!
Πυρ και μανία είναι στην τοπική Χρυσή Αυγή, με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο ομογενής Φιλελεύθερος Βουλευτής και ως πρόσφατα υπουργός Πολυπολιτισμού της Βικτώριας της Αυστραλίας κύριος Νικόλαος Κότσιρας ο οποίος κάλεσε την Κυβέρνηση της Αυστραλίας να απαγορέψει την είσοδο στη χώρα των δύο ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής!
Ειδικότερα, ο Γραμματέας της τοπικής Χρυσής Αυγής, Νίκος Σκαντζός αναφέρει:
«Απίστευτο !!!
Το είδαμε δημοσιευμένο, το διαβάσαμε,το ξαναδιαβάσαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας:
Ιδού:  ο ομογενής Φιλελεύθερος Βουλευτής και ως πρόσφατα υπουργός Πολυπολιτισμού της Βικτώριας της Αυστραλίας κύριος Νικόλαος Κότσιρας κάλεσε την Κυβέρνηση της Αυστραλίας να .....απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα των 2 Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής του Γεωργίου Επιτήδειου και του Ελευθέριου Συναδινού, όταν πληροφορήθηκε την είδηση της επικείμενης επίσκεψής τους στην Αυστραλία.
Εκτός από την παραπάνω ανθελληνική ενέργεια, δεν παρέλειψε να χύσει και το δηλητήριό του εναντίον του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος της Ελλάδος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Σαν να μην έφτανε η θρασύτατη απαίτηση της απαγόρευσης εισόδου των Ελλήνων Ευρωβουλευτών στην Αυστραλία,θεώρησε σκόπιμο να προσθέσει και το παρακάτω:
" Μας ντροπιάζει η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής"  !!
Γιατί άραγε;
Δεν μπήκε στον κόπο όμως να μας εξηγήσει εξ' ονόματος ποίων ομιλεί, ποιός τον έχει εξουσιοδοτήσει, αλλά και το γιατί και πώς μπορεί ένας πρώην Υπουργός Πολυπολιτισμού, να φέρεται απολίτιστα προς εκλεγμένους βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου.
Σχεδόν όλοι οι Έλληνες της Μητροπολιτικής Ελλάδας,έχουμε την  πεποίθηση και την βεβαιότητα ότι οι Έλληνες της διασποράς πονάνε και αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο και από εμάς. Ίσως επειδή τους λείπει.
Όσον αφορά τον κύριο Κότσιρα,έχουμε διαβάσει στο παρελθόν δηλώσεις του σχετικά με την Ελλάδα και το πόσο πολύ την αγαπάει. Σαν απόδειξη του μεγέθους της αγάπης του, δήλωνε ότι επισκέπτεται τακτικά τον τόπο καταγωγής του.
Όχι μόνο δεν αμφιβάλουμε καθόλου για την αγάπη του, αλλά και τον συγχαίρουμε θερμά γι'αυτό.
Όμως  τον ρωτάμε: Κατά τη γνώμη σας κύριε  βουλευτά, είναι διαφορετικό πράγμα η Ελλάδα που αγαπάτε και διαφορετικοί οι κάτοικοί της;
Είναι διαφορετικό πράγμα οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και διαφορετικοί αυτοί που ανήκουν στα υπόλοιπα κόμματα της Ελλάδος;
Και ας έρθουμε στους ψηφοφόρους. Κατά τη γνώμη σας κύριε βουλευτά υπάρχουν ποιότητες ψηφοφόρων στην Ελλάδα και στην Αυστραλία ;
Δηλαδή,αυτοί που ψήφισαν τους  βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων στην Ελλάδα, (αλλά και εσάς στην Αυστραλία) είναι πολίτες πρώτης ποιότητος και αυτοί που ψήφισαν τους βουλευτές και τους  Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής  είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ποιότητας;
Αν ναι ,τι είναι εκείνο που τους διαφοροποιεί και κάνει και την "ποιοτική" (κατά τη γνώμη σας) διαφορά; 
Θεωρούμε σκόπιμο και πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι την Χρυσή Αυγή την πρωτοψήφισαν μαζικά οι συμπατριώτες σας( μας) στις εκλογές του 2012, τότε που ως γνωστό  εξέλεξε και 18 βουλευτές !
Μέχρι τότε το ποσοστό που λάμβανε ήταν κάτω του μισού της μιάς ποσοστιαίας μονάδας.
Κατά συνέπεια και με τη λογική, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, ότι μέχρι  το 2012  οι  ψηφοφόροι αυτοί δεν ψήφιζαν Χρυσή Αυγή. Ψήφιζαν κυρίως Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα προφανώς.
Διαφωνεί κανείς σε αυτό;  Όχι βέβαια !
Αφού λοιπόν οι σημερινοί ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής στο πρόσφατο παρελθόν, ψήφιζαν τα άλλα κόμματα, τότε τι πρέπει να υποθέσουμε κατά τη γνώμη σας; Μήπως ,ότι τότε ήταν σωστοί και καλοί ψηφοφόροι ,ενώ  σήμερα δεν είναι;
Μήπως τότε θα τους αποκαλούσατε δημοκράτες και σήμερα μήπως "φασίστες" ;
Αν ναι, θα είχατε τον ανδρισμό και θα τολμούσατε να τους το πείτε κατά πρόσωπο όταν θα επισκεφθείτε την Ελλάδα, ή το λέτε από την απόσταση της ασφάλειας της Αυστραλιανής Ηπείρου από την Ελλάδα;
Ξέρετε στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης της φτώχειας και της πείνας ,κάποιοι Έλληνες, ενώ πεινάνε, προτιμούν να μην φάνε το γιαούρτι, αλλά............
Ας έρθουμε όμως στο επίμαχο θέμα των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής και της επικείμενης επίσκεψής τους στην Αυστραλία.
Γιατί κατά τη γνώμη σας πρέπει να τους απαγορεύσει η Αυστραλιανή κυβέρνηση την είσοδο στη χώρα;
Μπείτε παρακαλώ στον κόπο να μας απαντήσετε:
Έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα έναντι του Κράτους της Αυστραλίας; 
Αν ναι,  τότε θα πρέπει  να μας πείτε ποιό είναι αυτό. Αν δεν υπάρχει αδίκημα,  έχετε υποχρέωση να ζητήσετε συγνώμη( από το μισό και πλέον εκατομμύριο ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής) γι'αυτή σας τη ανθελληνική ενέργεια, η οποία διαταράσσει τις σχέσεις των δύο κρατών από τη μιά και διχάζει τους Έλληνες από την άλλη.
Ο ερωτών
Ένας από τους 530.000 Έλληνες ψηφοφόρους που στις πρόσφατες Ευρωεκλογές ψήφισαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και  συμπατριώτης σας(;) (αν μου επιτρέπετε την έκφραση).
Νικόλαος Η.Σκαντζός
Υ.Γ. 1 Πως θα σας φαινόταν κύριε βουλευτά αν ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ζητούσε από το Ελληνικό Κράτος, να  απαγορεύσει την  είσοδό σας στην Ελλάδα, που τόσο αγαπάτε;
Υ.Γ. 2 εν τέλει κατανοώ την στάση σας και την συμπεριφορά σας αφού ίδια φαινόμενα συμπεριφοράς εναντίον της,αντιμετωπίζει και στην Ελλάδα η Χρυσή Αυγή. Εξηγούμαι:
Αν κάποιος θεωρεί ότι το όνομά του έχει πάψει να συζητιέται και δεν έχει πλέον πέραση, αρκεί να κάνει το εξής απλό που κάνατε και εσείς.
Αρκεί να βγει και να βρίσει τους Έλληνες Εθνικιστές και την Χρυσή Αυγή. Αμέσως τον " παίζουν " όλα τα ΜΜΕ και έτσι επιτυγχάνει διπλό στόχο:  ο ένας είναι το να κυκλοφορήσει ξανά  το όνομά του στην πολιτική "πιάτσα" και ο δεύτερος και σπουδαιότερος, το ότι με τον τρόπο αυτό, υποβάλει τα διαπιστευτήριά του στα γνωστά αφεντικά.»

1 σχόλιο

  • ΑΡΚΑΣ
    ΑΡΚΑΣ Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς κ. Νικόλαο Σκάνντζο :

    Επαινώ την στάση και το θάρρος του κ. Κότσιρα! Η Αυστραλία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας, αφού πέρασαν τα πάνδεινα οι ιθαγεννείς Αυστραλοί. Ας μην ξεχνάμε και την ρατσιστική αντιμετώπιση των Ελλήνων (και όχι μόνο) μεταναστών μέχρι το μέσο του 20ου αιώνα. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα με βαρύ ρατσιστικό παρελθόν, παρόν και μέλλον. Δεν ξεχνάμε και το νεοναζιστικό παρελθόν πολλών πρωτοκλασάτων μελών.
    Την στάση του κ. Κότσιρα την επικροτώ γιατί είναι μια ένδειξη θάρρους. Η Αυστραλία έχει νικήσει τους δαίμονες της και δέχεται τους μετανάστες ασχέτως χρώματος και θρησκείας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...