Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

1ο αντάμωμα των Τσεμπετζέων στην Κώμη … και τα καλύτερα έρχονται! (εικόνες)

1ο αντάμωμα των Τσεμπετζέων στην Κώμη … και τα καλύτερα έρχονται! (εικόνες)
Σκηνές ιδιαίτερες και πολύ συγκινητικές εξελίχτηκαν εχθές το μεσημέρι στην Παναγιά, στην Κώμη Αρκαδίας.
Αντάμωσαν, γνωρίστηκαν, θυμήθηκαν κι έδωσαν δέσμευση και για του χρόνου όλοι οι Τσεμπετζέοι, που βρέθηκαν χθες στο προαύλιο της μικρής γραφικής εκκλησίας της Παναγιάς.
Η θερμή και πολύ συγκινητική υποδοχή των εκεί Τσεμπετζήδων προς όλους εμάς τους υπόλοιπους που ήρθαμε, ήταν κάτι….. που δεν περιγράφετε με λόγια.
Πρόσωπα γελαστά, γεμάτα συναισθήματα και αγάπη, άνθρωποι κάθε ηλικίας, πολύ μεγάλοι, με θύμισες για τούτο τον τόπο, για τούτο το σόι για τούτο το χωριό, λίγο μικρότεροι που θυμούνταν λιγότερα και ακόμα πιο μικροί, η νεολαία, μικρότερα Κωμιωτάκια, με θέληση στο να έρθουν, να δουν, να μιλήσουν να γελάσουν, να χορέψουν και να δεσμευτούν πως θα ξανάρθουν.
Η άψογη προετοιμασία, η ζεστασιά, η φροντίδα σε όλα, ήταν κάτι το απερίγραπτο. Το φαγοπότι, το τραγούδι από μικρούς και μεγάλους και το γλέντι με πολύ κέφι, συνεχίστηκε μέχρι τις απογευματινές ώρες, και αν δεν μας τα χαλούσε το αστραπόβροντο και η έντονη νεροποντή θα ήμασταν ακόμα εκεί.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! Σε αυτόν που σύλληψε την ιδέα, στους διοργανωτές, σε όλους όσους δούλεψαν για να στηθεί αυτή η μικρή γιορτή στο σόι μας, σε όλους όσους προσέφεραν, επίσης και σε μικρούς και μεγάλους, όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν, πρώτα πρώτα με την παρουσία τους κι έπειτα με όποιον τρόπο την χθεσινή γιορτή.
Μπράβο!!! Σε όλους!!!
Και του χρόνου!!!! Στο 2ο αντάμωμα!
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΖΕΜΠΕΤΖΕΟΙ ΕΚΕΙ
Είμαστε πολλοί!
Ας γίνουμε ακόμα πιο πολλοί!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...