Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μήνυση από τον Μπάλο κατά του Παυλή για τη λέξη «σφουγγοκωλάριος» – Διαβάστε το κείμενο της μήνυσης!

Μήνυση από τον Μπάλο κατά του Παυλή για τη λέξη «σφουγγοκωλάριος» – Διαβάστε το κείμενο της μήνυσης!
Μήνυση ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Τριπόλεως κατέθεσε ο Μαρίνος Μπάλος κατά του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή. Αφορμή αποτέλεσε ο χαρακτηρισμός «σφουγγοκωλάριος» που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Παυλής, σε δηλώσεις του, κατά του Μαρίνου Μπάλου, το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο Μαρίνος Μπάλος ήταν πρώην ειδικός σύμβουλος του Γιάννη Σμυρνιώτη, την περίοδο που ο τελευταίος ήταν Δήμαρχος.
 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΠΑΛΟΥ

Κατέθεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση γιατί ο Δημήτρης Παυλής χθες δημοσίως καταφέρθηκε εναντίον μου με χαρακτηρισμούς που θα έπρεπε να ντρέπεται ως επικεφαλής του Δήμου Τρίπολης, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στη ΒΙ.ΠΕ.
Στην προσπάθεια, του να καλύψει όλα αυτά που κάνει, φωνάζει, βρίζει και λοιδορεί τους πάντες.
Η εμπάθεια του απέναντι στον κ. Σμυρνιώτη ήταν γνωστή όσο ήταν μείζονα αντιπολίτευση. Φαίνεται ότι η εμπάθεια του συνεχίζεται και τώρα που είναι Δήμαρχος.
Είναι κρίμα ένας νέος Δήμαρχος που εκπροσωπεί το 50% των δημοτών να στρέφεται εναντίον δημοτών.
Εγώ δεν ανήκω στο Δημοτικό Συμβούλιο , ούτε είμαι αιρετός. Έχω αποκτήσει οικογένεια και έχω δύο ανήλικα παιδιά και είμαι υποχρεωμένος να τους προστατεύσω. Δεν δέχομαι από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε αξίωμα κι αν κατέχει να προσβάλει και να λοιδορεί εμένα και την οικογένεια μου πόσο μάλλον δημόσια. Μάλλον φαίνεται ο Δημήτρης Παυλής διαχωρίζει τους δημότες σε δύο κατηγορίες και όσοι δεν τον στήριξαν θέλει να τους εκδικηθεί προσβάλλοντας τους με χαρακτηρισμούς και ύβρεις , Εγώ υπήρξα συνερνάτης του πρώην Δημάρχου Τ ρίπολης κ, Ιωάννη Σμυρνιώτη για 2,5 χρόνια και όχι για 3,5 είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με τον άνθρωπο που αναμόρφωσε την Τρίπολη σε 3,5 χρόνια. Δηλώνω λοιπόν δημοσίως ότι του κατέθεσα μήνυση ξεκάθαρα και επώνυμα, δεν κρύβομαι πίσω από πληρωμένα δημοσιεύματα εφημερίδων και ανώνυμα 6Ιο§5 λυπάμαι ως ενεργός δημότης γΐ-ατί ο νέος Δήμαρχος δείχνει τόση αλαζονική και υπεροπτική συμπεριφορά τις πρώτες δεκαπέντε η μέρες της θητείας του.
Σκεφτείτε τι. θα γίνει αργότερα.
Με εκτίμηση
Μπάλος Μαρίνος

Η ΜΗΝΥΣΗ

Ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Τριπόλεως

ΕΓΚΛΗΣΗ
Του Μαρίνου Μπάλου του Ιωάννη και της Γιαννούλας, κατοίκου Τριπόλεως οδός Νηρέας και Καραϊσκάκη 2α.

ΚΑΤΑ
Του Δημητρίου Παυλή του Αναστασίου, κατοίκου Τριπόλεως, οδός Αγίου Κωνσταντίνου αριθμός 70-

Στις 15.9,2014 και περί ώρα 15:30 μ.μ ο εγκαλούμενος, κατά τη διάρκεια ηλεοπτικών του δηλώσεων σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης από το χώρο της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης, αναφερόμενος όλως υποτιμητικά και καταφρονητικά στο πρόσωπο μου με εξύβρισε και με συκοφάντησε χρησιμοποιώντας :ις κάτωθι εκφράσεις «...διαπιστώναμε πως ο πρώην Δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης με τον κύριο Τασιγιαννάκη καθώς επίσης και με έναν σφουγγοκωλάριο, που κουβαλάει μαζί του και λέγεται Μπάλος Μαρίνος, πήγαν και κλείσανε τη δημόσια, είσοδο του βιολογικού καθαρισμού φέρνοντας βέβαια και την Αστυνομία να δήμιο υργήσουνε πρόβλημα, ώστε να μη γίνει καμία μεταφόρτωση και να μη γίνει καμία αποκομιδή των απορριμμάτων».

Επειδή η λέξη «σφουγγοχωλάριος» αποτελεί για κάθε άνθρωπο πρωτίστως χυδαίο, υβριστικό και όλως απαξιωτικό χαρακτηρισμό, ο οποίος χαρακτηρισμός σε κάθε περίπτωση δε συνάδει με το λεξιλόγιο ανθρώπου, που φέρει το αξίωμα του Δημάρχου, ήτοι του «Πρώτου Δημότη της Πόλεως».

Επειδή η ως άνω συμπεριφορά του εγκαλουμένου συνιστά το αδίκημα της Εξύβρισης του άρθρου 361 Π.Κ, αφού με την ως άνω λέξη ο εγκαλούμενος με λόγο προσέβαλε και έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου εκφράζοντας και εκδηλώνοντας απέναντι μου προφανή καταφρόνηση και αμφισβήτηση της ηθικής και κοινωνικής μου αξίας, έχοντας σαφή πρόθεση προς τούτο.

Επειδή η ως άνω προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου έγινε επιπλέον με τέτοιο τρόπο και τέτοια μέσα - τα οποία προφανέστατα με πρόθεση μετήλθε ο εγκαλούμκνος » ώστε να μου προκαλέσει τη μέγιστη δυνατή βλάβη καθώς η προσβολή του συνταγματικά προστατευομένου εννόμου αγαθού της τιμής, της υπόληψής μου, της ηθικής και της κοινωνικής μου αξίας έλαβε χώρα ενώπιο πλήθους συμπολιτών μου και δη στα, τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ήτοι ενώπιον αορίστου αριθμού ακροατών και τηλεθεατών !!!!

Επειδή η ως άνω βάναυση, ανήθικη και δόλια προσβολή της τιμής και της απόληψης μου είχε - και αυτονόητο είναι ότι θα έχει έτι περαιτέρω στο μέλλον - άμεσες σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις και συνέπειες τόσο σε εμένα όσο και στην οιχογένειά μου αλλά και στην επαγγελματική μου ζωή.

Επειδή η συμπεριφορά αυτή του εγκαλουμένου πληροί τη νομοτυπική μορφή, την αντικειμενική δηλαδή και υποκειμενική υπόσταση του εγκλήματος της εξυβρίσεως του άρθρου 361 Π.Κ.

Επειδή ο ανωτέρω εγκαλούμενος γνώριζε, ότι δια της ως άνω φράσεώς του, προσέβαλε με λόγο την τιμή μου και είχε πρόθεση προς τούτο.

Επειδή επιπλέον η ως άνω συμπεριφορά του εγκαλουμένου συνιστά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως καθώς, όπως είναι φανερό, δια των ανωτέρω καθάλα υβριστικών αλλά και ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών, ότι δήθεν είχα κλείσει με τον πρώην δήμαρχο κ. Σμυρνιώτη και τον κύριο Τασιγίαννάκη τη δημόσια είσοδο του βιολογικού καθαρισμού με σκοπό να δημιουργήσουμε πρόβλημα, ώστε να μη γίνει καμία μεταφόρτωση και να μη γίνει καμία αποκομιδή των απορριμμάτων, εκδηλώνεται σαφής και αδικαιολόγητη αμφισβήτηση της τιμής και της υπόληψής μου, υπερβαίνοντας κάθε ανεκτά και επιβαλλόμενο μέτρο.

Επειδή η αλήθεια είναι, ότι είχα μεταβεί μαζί με τον πρώην Δήμαρχο κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη και τον μέχρι σήμερα αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ κ. Δημήτριο Τασιγίαννάκη στο χώρο της βιομηχανικής περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσουμε εάν ίσχυαν και είχαν βάση οι προφορικές καταγγελίες, που είχαμε δεχθεί, για παράνομη μεταφόρτωση σύμμεικτων απορριμμάτων στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού. Ούτε καμία «δημόσια είσοδο» κλείσαμε ούτε και φυσικά εμποδίσαμε την όποια αποκομιδή απορριμμάτων, αντιθέτως ενημερώσαμε άμεσα την Αστυνομία, ως οφείλαμε, για την τέλεση παρανόμων πράξεων και δη για την παρανόμως διενεργηθείσα μεταφόρτωση σύμμεικτων απορριμμάτων από μη νόμιμα εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο χώρο στην περιοχή του βιολογικού καθαρισμού.

Επειδή οι ως άνω δηλώσεις του εγκαλουμένου πέραν από παντελώς, χυδαίες, περιφρονητικές και απολύτως υβριστικές για εμένα ήταν και καθ' ολοκληρίαν ψευδείς με μοναδικό στόχο να πλήξουν την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου αποτελώντας απρόκλητη προσωπική επίθεση, με φανερό σκοπό να με μειώσουν προσωπικά ως άνθρωπο, ως οικογενειάρχη, ως επαγγελματία !!!!

Επειδή σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο εγκαλούμενος τέλεσε και το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, το οποίο τιμωρείται σύμφωνα με τα άρθρα 363 Π Κ, αφού ισχυρίστηκε και διέδωσε για εμένα εν γνώσει του ψευδή γεγονότα ενώπιον τρίτων, τα οποία προσβάλλουν την προσωπικότητά μου, δηλαδή αγαθά, που συνιστούν την ατομικότητα του προσώπου μου και την ηθική και πνευματική μου υπόσταση στην κοινωνία καθώς και την τιμή και την υπόληψή μου.

Επειδή ο ανωτέρω εγκαλούμενος γνώριζε, ότι ενώπιον τρίτων ισχυρίστηκε και διέδωσε για εμένα ψευδή γεγονότα, που μπορούσαν να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή μου και είχε πρόθεση προς τούτο.

Επειδή συνακόλουθα η συμπεριφορά αυτή του εγκαλουμένου πληροί τη νομοτυπική μορφή, την αντικειμενική δηλαδή και υποκειμενική υπόσταση του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφημήσεως του άρθρου 363 Π.Κ.

Επειδή ο εγκαλούμενος είχε πρόθεση ως προς την τέλεση των ως άνω αδικημάτων.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου
ΕΓΚΑΛΩ τον ως άνω αναφερόμενο για τις πράξεις της εξυβρίσεως του άρθρου 361 Π.Κ και της συκοφαντικής δυσφημίσεως του άρθρου 363 Π-Ι< και ζητώ την κατά νόμο δίωξη και τιμωρία του.
ΑΙΤΟΥΜΑΙ κατ' άρθρο 369 Π.Κ τη δημοσίευση της καταδικαστικής απόφασης σε δύο καθημερινές εφημερΐδΞς της Τρίπολης, με δαπάνη του εγκαλουμένου.
ΔΗΛΩΝΩ ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων με αίτημα τη χρηματική μου ικανοποίηση για την ηθική βλάβη, που έχω υποστεί από την αξιόποινη συμπεριφορά του εγκαλουμένου, αιτούμενος να υποχρεωθεί να μου καταβάλει το ποσό των 40 ΕΥΡΩ, ρητά επιφυλασσόμενος να αξιώσω την καταβολή πλήρους χρηματικής ικανοποιήσεως της ηθικής μου βλάβης ενώπιον των αρμοδίων Πολιτικών Δικαστηρίων.
ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ προς απόδειξη των ισχυρισμών μου απομαγνητοφωνημένο κείμενο με τις υβριστικές και συκοφαντικές φράσεις του Εγκαλουμένου σε βάρος μου.
ΜΑΡΤΎΡΑ προτείνω προς απόδειξη του περιεχομένου της εγκλήσεώς μου τον κ. Δημήτριο Τασίγιαννάκη του Παναγιώτη, κάτοικο Τριπόλεως, οδός Ξενοφώντος αριθμός 1.
ΑΙΤΟΥΜΑΙ αντίγραφο της παρούσας εγκλήσεώς μου.

21 σχόλια

  • THEO
    THEO Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Η παράταξη του Παυλή παραπονιέται όταν τους λένε ότι το επίπεδο τους είναι πολύ χαμηλό.
    Τώρα με τους χαρακτηρισμούς αυτούς ο Κος Παυλής απέδειξε ότι και αυτός έχει πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο.
    Δεν μπορεί να απαντήσει με επιχειρήματα και προκαλεί τον κόσμο με χυδαιολογίες?
    Μήπως πρέπει να του κάνει κάποιος μαθήματα πως συμπεριφέρονται οι δήμαρχοι?

  • νερβα
    νερβα Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια άλλη ερμηνεια για τη λέξη αυτη:
    Είναι ο πολιτικός ελαφρών βαρών που θέλει να γίνει βουλευτής ή υπουργός, ο ξέμπαρκος πολιτικός που θέλει να ξαναμπεί στο παιγνίδι της εξουσίας, ο καριερίστας δημόσιος υπάλληλος που πατά επί πτωμάτων, ο ανεπαρκής δημοσιογράφος που αναζητεί τα δεκανίκια των πολιτικών για να επιβιώσει, ο φιλόδοξος νέος που εγκλώβισε τη ζωή του σε ένα lifestyle, με αυτοσκοπό την απόκτηση με κάθε τρόπο τίτλων «επαγγελματικής και πολιτικής ευγενείας», ούτως ώστε όταν βγαίνει από το σπίτι του να αυτοϊκανοποιείται με την εντύπωση ότι είναι επώνυμος, άρα σπουδαίος, και γενικά άνθρωποι με ελλείμματα προσωπικότητας, οι οποίοι έταξαν στη ζωή τους να «ανέλθουν», άνθρωποι οι οποίοι ακόμη και με το ντύσιμό τους ή όταν συστήνονται αισθάνονται την ανάγκη να δηλώνουν το κοινωνικό και επαγγελματικό τους καθεστώς. Στην πραγματικότητα, όμως, θρασύδειλοι καιροσκόποι, αχθοφόροι της αναξιοπρέπειας και μεταπράτες της αθλιότητας.

  • ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ , ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?

  • Το γαρ πολύ της θλίψεως...
    Το γαρ πολύ της θλίψεως... Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    Για θέματα στη "διαύγεια" ρώτα τον Γιαννάκη,ξέρει αυτός. Μην τα ανακατεύεις. Κάνει ΤΖΙΖ.

  • Το γαρ πολύ της θλίψεως...
    Το γαρ πολύ της θλίψεως... Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    Για θέματα στη "διαύγεια" ρώτα τον Γιαννάκη,ξέρει αυτός. Μην τα ανακατεύεις. Κάνει ΤΖΙΖ.

  • γροθια
    γροθια Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 10:17 Σύνδεσμος σχολίου

    αουτσσσσσσσσσσσσσσσσσ......πονεσε Μαρινακο????
    δεν πειραζει νταρλινγκ θα περασει! αληθεια εσυ δεν μας ειπες τι δουλεια ειχες στη βιομηχανικη??? μηπως μενεις στο βιολογικο??? μηπως εχεις επιχειρηση στη ΒΙΠΕ???

  • ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δούμε τους συμβούλους του Παυλή , μέχρι τώρα ο γενικός γραμματέας ο Σωτήρος δεν έχει κάνει την διαφορά και όσο για τον νομικό σύμβουλο από ότι φαίνεται ανακατεύει τις υποθέσεις του δήμου και όχι προς όφελος του . Σας παραπέμπω στην διαύγεια σε αλλαγή δικηγόρου που θα φέρει τραγικά οικονομικά αποτελέσματα για τον δήμο. Αλήθεια η πρόσληψη του τι έγινε? Δεν θα αναρτηθεί στη διαύγεια έτσι στο ντούκου θα περάσει?Η μισθοδοσία του πιά θα είναι ?

  • Κώστας
    Κώστας Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 02:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν ο Παυλής ξεκίνησε έτσι, φανταστείτε τι έχουμε να δούμε τα επόμενα πέντε χρόνια....

  • Πόσο ακόμα θα ξεπέσετε;
    Πόσο ακόμα θα ξεπέσετε; Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Η εξυπνάδα ορισμένων εδώ μέσα που κάνουν λογοπαίγνια με τον όνομα του Μπάλου ξεχειλίζει. Δείχνεται το επίπεδό σας και το ήθος σας κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας, λοιδορώντας οικογενειάρχη με ανήλικα παιδιά , για να "χτυπήσετε" τον κάθε Σμυρνιώτη. Δειλοί και χωρίς ντροπή.

  • ΔΙΚΙΟ
    ΔΙΚΙΟ Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Μαρίνο , κανείς δεν έχει το δικαίωμα θα θίγει πολίτες με οικογένεια με αυτούς τους χαρακτηρισμούς και ας καταλάβει επιτέλους ο Παυλής ότι δήμαρχο τον εξέλεξαν οι μισοί πολίτες του δήμου Τρίπολης και όχι Πάπα της Ρώμης για να λέει και να κάνει ότι θέλει . Δεν έχει το αλάθητο ας το καταλάβει όσο είναι νωρίς

  • ανώνυμος
    ανώνυμος Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλεος ο Μπάλος ήταν συνεργάτης του Σμυρνιώτη 2,5 χρόνια τώρα σκεφτήκατε τα τυπικά προσόντα που θα έπρεπε να έχει? Να δούμε του ειδικούς συμβούλους του Παυλή από που θα είναι και τι προσόντα θα έχουν . Μήπως καλύπτουν άλλους συνεργάτες του στον δήμο. Τα σκουπίδια τα ξεχάσατε? Δεν μυρίζουν στην γειτονιά σας? Τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν έξω στον δρόμο? Μάλλον όχι οπότε ασχολειθήτε με το ΠΡΟΒΛΗΜΑ που είναι τα σκουπίδια της πόλης και αφήστε τους συνεργάτες του πρώην δημάρχου ήσυχους.

  • Εγκάθετος
    Εγκάθετος Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Α π ο φ α σ ί ζ ω
    Προσλαμβάνω τον κ. Μπάλο Μαρίνο του Ιωάννη, με σύμβαση εργασίας
    ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως συνεργάτη Δημάρχου, καθ’ ότι έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται. Για τη δαπάνη μισθοδοσίας του ανωτέρω έχει προβλεφθεί σχετική πίστωση στoυς Κ.Α. 00.6031.0003 και 00.6053.0005 του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2011.

    Αφού συντάχθηκε , υπογράφεται

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ
    Πιστό αντίγραφο

    Τρίπολη 24-11-2011
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

    Σύμφωνοι πως ο δημόσιος λόγος δεν πρέπει να περιέχει απαξιωτικές οι υποτιμητικές εκφράσεις οι χαρακτηρισμοί που θίγουν πρωτίστως αυτόν που τις εκφέρει...Δώστε μας τώρα στην δημοσιότητα γιατί μεγάλη απορία έχουμε ποια είναι τα τυπικά σας προσόντα που έκαναν τον Δήμαρχο να σας επιλέξει ως ειδικό σύμβουλό του ?

  • Γιωργος
    Γιωργος Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπάλος σφουγγαράκης!!!

  • Αηδιασμενος πολίτης
    Αηδιασμενος πολίτης Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 17:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τα τόσο ωραία "γαλλικά " του Δημαρχου και με τόσο σκουπιδαριό έχουμε σίγουρα μια από τις πιο απολίτιστες πρωτεύουσες της χώρας . Τι τη θέλουμε την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης αφού ο πρώτος πολίτης της πόλης δείχνει το παράδειγμα πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να μιλάμε μεταξύ μας οι πολίτες ;
    «Βαρύ είναι να άρχεσαι από κάποιον χειρότερό σου.» (Δημόκριτος)
    «Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.»
    (Ισοκράτης, Περί ειρήνης)
    ΧΑΙΡΕ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ .........

  • Δημαρχάρα
    Δημαρχάρα Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά του κάνει του κ. Δημάρχου γιατί μας τα έχει πρήξει με την αλαζονεία του και τον ξερολισμό του ακόμα δεν ξεκίνησε.
    Και να του κάνει μήνυση και ο Σμυρνιώτης για τις συνεχείς αναφορές στα "σσσσκάνδαλα" και τα "σσσσυμφέροντα".
    Υ.Γ. Ο αντιδήμαρχος Τότσης τι λέει για την "αναβάθμιση" της ΒΙ.ΠΕ. σε χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων;

  • σφουγγοκωλάριος
    σφουγγοκωλάριος Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 15:45 Σύνδεσμος σχολίου

    σφουγγοκωλάριος
    εκείνος που καθαρίζει τον πισινό των ισχυρών προσώπων απο τις βρωμιές που παράγουν, ο γλείφτης, ο χαμερπής, ο κόλακας, το καρφί, το τσιράκι, ο αχυράνθρωπος που εκπροσωπεί τα αφεντικά, το παιδί για όλες τις δουλειές, αλλά μόνον εκείνων που είναι ισχυροί ή πλούσιοι

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΠΩΣ ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ..... ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ....

  • Ξεκατίνα
    Ξεκατίνα Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Νωρίς νωρίς άρχισαν τα όργανα... Δεν πρόλαβε να αναλάβει δήμαρχος ο Παυλής και άρχισαν τα ξεκατινιάσματα... Τι έχουμε να δούμε ακόμα...Ξυπνάτε ρε!!!!!!!

  • sfoyggokolarios....
    sfoyggokolarios.... Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρινο σφουγγαρακι πολυ καλο.....

  • BOB  O MASTORAS  !!!
    BOB O MASTORAS !!! Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ....ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΑΡΙΝΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ !!!!

  • kwstas
    kwstas Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 13:57 Σύνδεσμος σχολίου

    br...mpalo eprepe na se pei oxi sfouggokolario pou se eipe.....prepei na ntrepese ligo

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...