Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πιστοποιημένο πρόγραμμα για δημοσίους υπαλλήλους στην Αρκαδία

Πιστοποιημένο πρόγραμμα για δημοσίους υπαλλήλους στην Αρκαδία
Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) διοργανώνει, κατά την επιμορφωτική περίοδο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2014, σειρά πιστοποιημένων επιμορφωτικών προγραμμάτων που απευθύνονται στα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στον θεματικό κύκλο «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και εφαρμοσμένες τεχνολογίες», διοργανώνεται επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Βασικές Γνώσεις στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές» που θα υλοποιηθεί από τις 3 ως τις 14 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υπαλλήλους και στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης (κατηγορία ΔΕ, ΤΕ,ΠΕ) που δεν έχουν βασικές γνώσεις χρήσης των HY και των εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου.
Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι επιμορφωνόμενοι/μενες τις  βασικές γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν στη χρήση των Η/Υ.
Χρονική Διάρκεια: 70 ώρες
Θεματικές Ενότητες:
1. Έναρξη του Επιμορφωτικού Προγράμματος. Γενική παρουσίαση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007 -2013».
2. Εισαγωγικές έννοιες ΤΠΕ - Γραφικά περιβάλλοντα επικοινωνίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...