Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικοδιδασκαλείο μαθηματικών με ολιγομελή τμήματα και χαμηλές τιμές λειτουργεί στην Τρίπολη! (vd)

Οικοδιδασκαλείο μαθηματικών με ολιγομελή τμήματα και χαμηλές τιμές λειτουργεί στην Τρίπολη! (vd)
Το εκπαιδευτικό σύστημα δέχεται συνεχώς αλλαγές, με αποτέλεσμα οι ανάγκες των μαθητών να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και η αγωνία των γονιών να γίνεται εντονότερη.

Παλιότερα η στήριξη τους από τα φροντιστήρια ή τα ιδιαίτερα μαθήματα ήταν περιορισμένη και μάλιστα δεν επέλεγαν όλοι οι μαθητές να κάνουν φροντιστηριακά μαθήματα. Πλέον έχει γίνει απαραίτητο και σχεδόν κανένας μαθητής δεν σκέφτεται να μην πάει σε κάποιο φροντιστήριο ή να μην κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, πριν δώσει πανελλήνιες.

Οι ανάγκες της εποχής έφεραν ξανά στο προσκήνιο τα οικοδιδασκαλεία, τα οποία παρέχουν εξατομικευμένη διδασκαλία σε μαθήματα. Στην Τρίπολη λειτουργεί ένα οικοδικδασκαλέιο στην πλατεία Κολοκοτρώνη (στο γυάλινο κτίριο) με διμελή και τριμελή τμήματα, τα οποία παρουσιάζουν ομοιογένεια. Εκεί μπορεί να διδαχθεί ένας μαθητής όλων των τάξεων, αλλά και ένας φοιτητής, το μάθημα των μαθηματικών.

Τα οικοδιδασκαλεία είναι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, με στόχο το μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης.

Ο μαθηματικός Τάκης Μποτσάκης αφού αναφέρεται στα πλεονεκτήματα του, εξηγεί ότι η τιμή για κάθε μαθητή είναι προσιτή και μάλιστα πολύ κατώτερη αυτής των ιδιαίτερων μαθημάτων. Μάλιστα υπάρχουν ειδικές τιμές για ανέργους και πολύτεκνους.

Η διδασκαλία είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του νέου λυκείου και της τράπεζας των θεμάτων, αλλαγές που όπως εξηγεί ο Τ. Μποτσάκης δεν πρέπει να φοβίζουν μαθητές και γονείς.

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...