Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού - Οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους από την Αρκαδία

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού - Οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους από την Αρκαδία
Αναρτήθηκαν σήμερα 30.09.2014, τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων», καθώς και οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων Δικαιούχων και Παρόχων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014 –2015 για δικαιούχους – ωφελούμενους από την Αρκαδία (και όλη τη χώρα).
Επιπλέον, αναρτήθηκαν και πίνακες με τα ονόματα των δικαιούχων και παρόχων που υπέβαλαν ενστάσεις κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι οποίες και εξετάστηκαν από το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ.
Οι δικαιούχοι των Μητρώων δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού είναι ένας μόνο αριθμός, κοινός για τον δικαιούχο και τους ωφελουμένους του, ο οποίος και αναγράφεται στο Μητρώο δίπλα στο όνομα του δικαιούχου. Έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων. Με την άφιξή τους στο κατάλυμα πρέπει να έχουν μαζί τους:
 πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους
 πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από τα δικαιολογητικά ταυτοπροσωπίας των ωφελουμένων μελών τους (ταυτότητα ή διαβατήριο ή ατομικό ή οικογενειακό βιβλιάριο).
Οι επιταγές των δικαιούχων των οποίων οι ενστάσεις εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. του Οργανισμού, θα χορηγηθούν αυτεπάγγελτα από τις Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του Προγράμματος.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Ηλεκτρονικό Σύστημα εισόδου δικαιούχων χρηστών στο Πρόγραμμα Κοιν. Τουρισμού 2014-2015.
 
Πίνακες Οριστικών Αποτελεσμάτων Κοινωνικού Τουρισμού 2014 - 2015.
ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ
(Πατήστε το αντίστοιχο γράμμα από το οποίο ξεκινά το επώνυμό σας)

ΛΑΤΙΝΙΚΑ Α Β Γ Δ Ε Ζ
H Θ Ι Κ Λ Μ Ν
Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ
Φ Χ Ψ Ω
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ
(Πατήστε το αντίστοιχο γράμμα από το οποίο ξεκινά το επώνυμό σας)

ΛΑΤΙΝΙΚΑ Α Β Γ Δ Ε Ζ
H Θ Ι Κ Λ Μ Ν
Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ
Φ Χ Ψ Ω

 

Πίνακας Δικαιούχων για τους οποίους θα εκδοθεί επιταγή αυτεπάγγελτα λόγω έγκρισης της ένστασής τους ή ελέγχου που διενεργήθηκε από τις υπηρεσίες

Πίνακες Οριστικών Αποτελεσμάτων Κοινωνικού Τουρισμού 2014 - 2015.
ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ

Eπισημαίνεται εδώ ότι το νέο σύστημα για τον κοινωνικό τουρισμό του 2014-2015 είναι διαφορετικό σύστημα από αυτό που χρησιμοποιήθηκε το 2013-2014. Ως εκ τούτου θα πρεπει να κάνετε πριν την αίτηση σας εγγραφή στο σύστημα επιλέγοντας "Εγγραφή στο Σύστημα". Τα στοιχεία (Ονομασία Χρήστη, Συνθηματικό και Κλειδάριθμος) είναι αυτά που είχατε πάρει σε έγγραφο από την υπηρεσία του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2).
Tηλεφωνα Επικοινωνίας για το κοινό κατά τις Εργάσιμες ημέρες και ώρες : 2109989121, 2109989122, 2109989566.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...