Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δίκτυο ενημέρωσης για εργαζόμενους από το ινστιτούτο Εργασίας στην Τρίπολη

Δίκτυο ενημέρωσης για εργαζόμενους από το ινστιτούτο Εργασίας στην Τρίπολη
Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» υλοποιεί το έργο: «Ανάπτυξη Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων» με στόχο την ενημέρωση, πληροφόρηση και παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής στους εργαζόμενους, σε θέματα που αφορούν τους τομείς της Κοινωνικής Ασφάλισης, των Εργασιακών Σχέσεων και της Απασχόλησης.Σκοπός του Δικτύου είναι η δωρεάν παροχή αφενός έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης και αφετέρου διαμεσολάβησης και υποστήριξης σε εργαζόμενους Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες.
Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα παρέχονται αφορούν τρεις κύριες κατηγορίες:
·                     Πληροφόρηση για ασφαλιστικά/ συνταξιοδοτικά θέματα
·                     Πληροφόρηση για εργασιακά θέματα/ υποστήριξη των εργαζομένων για την εφαρμογή της Εργατικής Νομοθεσίας.
·                     Υποστήριξη/διατήρηση της απασχόλησης εργαζομένων που απασχολούνται σε επιχειρήσεις υπό αναδιάρθρωση ή προς παύση λειτουργίας, υποστήριξη εργαζομένων με επισφαλή εργασία ή υπό εφεδρεία, ενημέρωση και συμβουλευτική για προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.
Επιπρόσθετα στο Περιφερειακό ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Πελοποννήσου δίνεται η δυνατότητα διαπροσωπικής εξατομικευμένης επικοινωνίας - πληροφόρησης (ή τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής για απομακρυσμένες περιοχές). Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα διατύπωσης των σχετικών ερωτημάτων του σε συγκεκριμένες φόρμες, οι οποίες στη συνέχεια θα επεξεργάζονται από εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους και θα δίνονται απαντήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διατύπωση σχετικών ερωτημάτων μπορείτε να απευθύνεστε στο Περιφερειακό ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. Πελοποννήσου, Σπάρτης 8, 22100, Τρίπολη, τηλ. 2710 243345, fax 2710 226146, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...