Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Μαντινειακή Συμπολιτεία»: «Χειροτερεύει καθημερινά η κατάσταση με τα σκουπίδια»

«Μαντινειακή Συμπολιτεία»: «Χειροτερεύει καθημερινά η κατάσταση με τα σκουπίδια»
Η δημοτική παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» με επικεφαλής την Αντωνία Γιαννούλη σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Δεκαπέντε ημέρες μετά την αποχώρηση της Μαντινειακής Συμπολιτείας από το Δημοτικό Συμβούλιο της 22/09/2014, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άρνηση της Δημοτικής Αρχής να συζητηθεί το ζωτικό θέμα των σκουπιδιών που απασχολεί την πόλη μας και το αυταρχικό κλείσιμο των μικροφώνων από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην αρχηγό της Μαντινειακής Συμπολιτείας Αντωνία Γιαννούλη, η κατάσταση δεν βελτιώνεται αλλά χειροτερεύει καθημερινά. Ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία αυξάνεται. Καμία Δημόσια Αρχή δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται γι’ αυτό το μείζων θέμα.
Εμείς, ως Μαντινειακή Συμπολιτεία, προτείνουμε ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων, φιλικό προς το περιβάλλον και προς όφελος των δημοτών. Αυτό σημαίνει διαλογή στη πηγή και ανακύκλωση-κομποστοποίηση (π.χ. η Σουηδία ανακυκλώνει το 99% των σκουπιδιών της).
Υπάρχουν και άλλα προβλήματα στη πόλη μας που ζητούν λύση όπως η μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών σε κεντρικούς κόμβους, που είναι η αιτία τροχαίων ατυχημάτων τη τελευταία περίοδο. Ζητάμε να δοθεί άμεση λύση από τη Δημοτική Αρχή στα σοβαρά αυτά προβλήματα.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...