Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανοιχτο παραμένει το ενδεχόμενο να κλείσει φέτος ο παιδικός σταθμός Λεβιδίου ...

Ανοιχτο παραμένει το ενδεχόμενο να κλείσει φέτος ο παιδικός σταθμός Λεβιδίου ...
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής και ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Κάμαρης επισκέφτηκαν σήμερα τον παιδικό σταθμό Λεβιδίου ο οποίος ανήκει στις δομές του ΝΠΔΔ.
Ο Πρόεδρος συνομίλησε με την δασκάλα και τις μητέρες των παιδιών. Επίσης αναφέρθηκαν σε προβλήματα που καλείται αυτή την εποχή να αντιμετωπίσει ο παιδικός.
Το κυριότερο ήταν πως σύμφωνα με τον νόμο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 12 παιδιά και δυστηχώς παρακολουθούν τον παιδικό αυτό μόνο 6.
Ο Πρόεδρος έδωσε περίπου 15 μέρες προθεσμία στους γονείς των παιδιών για να βρεθεί λύση και θα επανέλθει προκειμένου να αποφασίσουν όλοι μαζί τι θα κάνουν μήπως βάλουν σε αναστολή τον παιδικό σταθμό Λεβιδίου μόνο για αυτή την σχολική χρονιά
Ο κ. Καραλής κατά την αποχώρηση του δήλωσε ικανοποιημένος από την κατάσταση του κτιρίου και επίσης είπε ότι τα προβλήματα έχουν ήδη δρομολογηθεί προς επίλυση τους.

2 σχόλια

  • Φιλιώ
    Φιλιώ Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 02:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια δομή θα είναι η επόμενη που θα κλείσετε κύριε Καραλή?

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Το παράξενο θα ήταν να είχατε μόνο την αρχική σας δήλωση, όπως στο κολυμβητήριο μια ανοίγει την άλλη κλείνει . Σταθερότατος στις απόψεις σας όπως πάντα . Και φυσικά δεν θέλω να κλείσει ο σταθμός αλλά μας έχετε πρήξει με τις αλλαγές των απόψεών σας . Πριν βγάλετε το δελτίο τύπου συνεννοηθείτε πρώτα εκτός και θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις . Το έχετε καταφέρει αλλά μας έχετε εντυπωσιάσει με την ασχετίλα σας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...