Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καιρός στην Αρκαδία: Πότε αρχίζει η ... κατηφόρα στη θερμοκρασία!

Καιρός στην Αρκαδία: Πότε αρχίζει η ... κατηφόρα στη θερμοκρασία!
Κρυώνει αρκετά τις επόμενες μέρες η θερμοκρασία στην Αρκαδία, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις.
Η «βουτιά» θα ξεκινήσει την Τετάρτη και θα συνεχιστεί για πολλές μέρες, σίγουρα μέχρις τις αρχές της επόμενης εβδομάδας!
Ειδικότερα:
Τρίπολη – Την Τετάρτη η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 20 βαθμοί, την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα πέσει στους 15, και την Κυριακή στους 12. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες, αυτές τις ημέρες θα είναι στους 4 βαθμούς. Βροχές προβλέπονται την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Ενώ και τις άλλες μέρες ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος.
Γορτυνία – Από τους 18 βαθμούς την Τετάρτη, θα πέσει στους 13 τις επόμενες μέρες και στους 11 τη Δευτέρα. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες, θα είναι στους 3 βαθμούς. Βροχές προβλέπονται καθημερινά μέχρι και το Σάββατο.
Κυνουρία – Στους 23 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία την Τετάρτη, στους 17 το Σάββατο και στους 14 την Κυριακή. Χαμηλότερες θερμοκρασίες στους 5. Βροχές την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.
Μεγαλόπολη – Ίδιο το σκηνικό με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας που από τους 18 την Τετάρτη θα φτάσει τους 13 τη Δευτέρα, με τη χαμηλότερη στους 5 και βροχές καθημερινά, μέχρι το Σάββατο.
Τα στοιχεία είναι από το okairos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...