Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤοπΕΚΟ)

Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤοπΕΚΟ)
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, το διάστημα αυτό υλοποιεί την Πράξη με τίτλο: «Αρκαδικό δίκτυο για την κοινωνική συνοχή» ως μέλος (εταίρος), της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης».
Η πράξη εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» (ΤοπΕΚΟ).
Τα μέλη της Αναπτυξιακής Σύμπραξης είναι: η Εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ» (Συντονιστής εταίρος), ο Δήμος Τρίπολης, ο Δήμος Γορτυνίας, Δήμος Μεγαλόπολης, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ομοσπονδία επαγγελματιών και βιοτεχνών Αρκαδίας, ο Εμπορο-βιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης «Ο ΕΡΜΗΣ», το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου ΣΥΝ. Π.Ε., ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ Α.Ε., το Κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης ΜΑΝΩΛΑ Α.Ε., η Ολυμπιακή Εκπαιδευτική και Συμβουλευτική Ε.Π.Ε., οι Στρατηγικές & Δράσεις Κοινωνίας Πληροφοριών Ε.Π.Ε.
Τα Τοπικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (ΤΟΠ ΕΚΟ) στοχεύουν στην κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων πληθυσμού μέσα από ένα ευρύ πλέγμα δράσεων οι οποίες καλύπτουν τις διάφορες ανάγκες των ωφελουμένων παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη.
Το πρόγραμμα που υλοποιείται στην περιοχή μας, αφορά στην υποστήριξη ενενήντα (90) ανέργων, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, της περιοχής των Ο.Τ.Α. Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Γορτυνίας.
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποιεί την δράση: «Συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων με στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενδυνάμωση και κοινωνική ένταξή τους καθώς και την απασχόληση των ωφελουμένων σε θέσεις εργασίας».
Επικοινωνία με Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης:
Εταιρεία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ» (Συντονιστής εταίρος)
25ης Μαρτίου 14, 22100 Τρίπολη, Τηλ: 2710230233
Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ
Σπάρτης 8, 22100 Τρίπολη, Τηλ: 2710226146.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...