Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Που θα γίνουν οι εκλογές των εργαζομένων στους δήμους της Αρκαδίας

Που θα γίνουν οι εκλογές των εργαζομένων στους δήμους της Αρκαδίας
Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καθόρισε το χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας του:
α) του μόνιμου προσωπικού των ΟΤΑ Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας
β) του προσωπικού των ΟΤΑ ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας
για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.
Για την Αρκαδία, προβλέπεται:
Το Γραφείο Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος μόνο για τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού.
Το Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Γορτυνίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) στη Δημητσάνα, μόνο για τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου Γορτυνίας και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού.
Το Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) του Δήμου Μεγαλόπολης που βρίσκεται στην οδό Σταθοπούλου και Π.Κεφάλα 10 στη Μεγαλόπολη, στο οποίο θα τοποθετηθούν δύο κάλπες, όπου στην πρώτη κάλπη θα ψηφίσουν μόνο οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Μεγαλόπολης και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού, ενώ στη δεύτερη κάλπη θα ψηφίσουν μόνο οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του Δήμου Μεγαλόπολης και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού.
Το Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο μόνο για τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού.
Το Νέο Δημαρχείο (αίθουσα Συμβουλίου και Συσκέψεων) του Δήμου Τρίπολης στην οδό Λαγοπάτη και Αταλάντης στην Τρίπολη, στο οποίο θα τοποθετηθούν δύο κάλπες, όπου στην πρώτη κάλπη θα ψηφίσουν μόνο οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Τρίπολης και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού, ενώ στη δεύτερη κάλπη θα ψηφίσουν μόνο οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των Δήμων Τρίπολης, Βόρειας Κυνουρίας, Γορτυνίας, και Νότιας Κυνουρίας και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...