Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για έργα 4.000.000 € στην Αρκαδία συζήτησαν Κωνσταντινόπουλος και Γιαννακούρας (vd)

Για έργα 4.000.000 € στην Αρκαδία συζήτησαν Κωνσταντινόπουλος και Γιαννακούρας (vd)
Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα έγινε τη Δευτέρα μία σύσκεψη για έργα που γίνονται και που προγραμματίζονται στην Αρκαδία, υπό την παρουσία του Αρκά Υφυπουργού Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Στη σύσκεψη, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ενημερώθηκε για προβλήματα που υπάρχουν στις υποδομές του νομού, αλλά και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας ευχαρίστησε στον Υφυπουργό Ανάπτυξης για την απόφαση να διατεθούν 4.000.000 € από εκπτώσεις πυρόπληκτων έργων που θα διατεθούν και στην Αρκαδία.
Από την πλευρά του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα υλοποιήθηκε η πρόταση του αντιπεριφερειάρχη, για να αξιοποιηθούν τα 4.000.000 σε πυρόπληκτες περιοχές.
Β.Π.

1 σχόλιο

  • αρκαδιανος
    αρκαδιανος Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014 03:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυριε Γιαννακουρα εσυ θασαι αντιπεριφερειαρχης αρκαδιας για 5 χρονια. Ειναι δυνατον να σε δουλευει,αν και δεν το πιστευω,ο Οδυσσεα με τις μπαρουφες του αφου δεν θαναι κυβερνηση ουτε για 5-6...βδομαδες! Εκτος αν νομιζει οτι οι πυροπληκτοι Αρκαδιας δεν ξερουν τι θα παρουν απο τις πρασινες υπασχεσεις του πανικοβλητου συνεργατη του Βενιζελου. Οτι πηραν οι πυροπληκτοι της Ηλειας ,του Μολυβιατη τα.....κονδυλια. Δεν ειναι τιμιο να συμμετεχεις στου οδυσσεα τα παραμυθια,διοτι εσυ φαινεσαι τιμιος. Εχω δικιο;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...