Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: «Ποτέ δεν τέθηκε θέμα να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία»!

Οδυσσέας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο: «Ποτέ δεν τέθηκε θέμα να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία»!
Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο θα εφαρμοστεί πιλοτικά και στο Δήμο Τρίπολης, αποτέλεσε το επίκεντρο της συνέντευξης του Αρκά υφυπουργού Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, με τους Δημήτρη Μανιατάκο και Μηνά Αρτόπουλο.


Όμως, η συζήτηση έφτασε και στα πολιτικά με τον Οδυσσέα να αποφεύγει κάθε κουβέντα για πρόωρες εκλογές ή για πιθανό ανασχηματισμό, λέγοντας ότι δεν γνωρίζει...

Για το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι πάει σε συνέδριο και εκεί θα ληφθούν αποφάσεις για το αν θα κατέβει ως ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές ή με κάποιο άλλο όνομα και έμβλημα.

Ενώ, για τη δική του υποψηφιότητα ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα να είναι υποψήφιος βουλευτής σε άλλη εκλογική περιφέρεια, τονίζοντας ότι θα θέσει υποψηφιότητα ξανά στην Αρκαδία. Είπε ότι στις ευρωεκλογές η Ελιά ήταν τρίτο κόμμα στην Αρκαδία και αυτός είναι ο βασικός στόχος και για τις εθνικές εκλογές. Αν το κόμμα (είτε λέγεται Ελιά, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε κάπως αλλιώς ...) έρθει τρίτο στην Αρκαδία, τότε εκλέγει έναν βουλευτή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...