Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχονται ισχυρές βροχές - Φόβος να μην βουλώσουν τα φρεάτια από τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Έρχονται ισχυρές βροχές  - Φόβος να μην βουλώσουν τα φρεάτια από τα σκουπίδια στην Τρίπολη
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και τα ακραία φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν και την Αρκαδία, από την Παρασκευή το απόγευμα και μετά.


Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, μεγάλες ποσότητες βροχής θα πέσουν στην Αρκαδία προς τη νύχτα της Παρασκευής και τα έντονα φαινόμενα θα διαρκέσουν μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Ο κίνδυνος δεν αφορά μόνο την Τρίπολη, αφορά και άλλες περιοχές της Αρκαδίας, όπως η παραλιακή Κυνουρία και περιοχές της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης.

Όμως, ο κίνδυνος εστιάζεται περισσότερο στην πόλη της Τρίπολης, διότι μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών βρίσκονται στους δρόμους της πόλης και μία δυνατή βροχόπτωση είναι πιθανό να τα παρασύρει, να κλείσουν φρεάτια και να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα.

Άπαντες λοιπόν πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Ο Δήμος, η Περιφέρεια, όλες οι υπηρεσίες και οι φορείς που συμμετέχουν στην Πολιτική Προστασία.

Μακάρι, να μην επιβεβαιωθούν οι προγνώσεις των μετεωρολόγων, αλλά για παν ενδεχόμενο όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι διότι οι επόμενες ώρες αναμένονται δύσκολες …

5 σχόλια

  • Σακης
    Σακης Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάκη κ Θανάση ξέρεις ποσό ηλίθιος είσαι ΕΣΥ που συνεχίζεις να υποστηρίζεις ακόμα και σήμερα το αφεντικό σου (Γιάννη σμυρνιωτη)!δικιο έχεις όμως γιατί έτσι κονομαγες.....

  • ανωνυμος
    ανωνυμος Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    μονο γορτυνιος δημαρχος θα σας ξανασωσει γιατι οι τριπολιτσιωτες εισαστε γουδια....!!!

  • Τάκης
    Τάκης Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ξέρω πόσο ηλίθιος είναι ο Παυλής ο οποίος για να μη αποδεχτεί τη λύση-Σμυρνιώτη , παρανομέι καθημερινά , θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία μας και την περιουσία μας.

  • θανασης
    θανασης Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρετε πόσο ηλίθιος είναι ο Παυλής που αφήνει μία ολόκληρη πόλη να κινδυνεύει από αρρώστιες και τώρα από πλημμύρες, επειδή δε θέλει να παραδεχτεί τη λύση του Σμυρνιώτη και θέλει να επιβάλει τη δική του λύση ή οποία μέχρι στιγμής είναι και παράνομη?

  • karavas.b
    karavas.b Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014 12:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσθέτω.......
    Ξέρετε πόσοι μαλάκες, ηλίθιοι,ξεφτιλισμένοι, έχουν πετάξει τις σακούλες επάνω στις σχάρες των φρεατίων και τις έχουν σκεπάσει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...