Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση μνήμης για τον Πάνο Κολοκοτρώνη στο Θάνα (εικόνες)

Η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση μνήμης για τον Πάνο Κολοκοτρώνη στο Θάνα (εικόνες)
Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 , κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, παρευρέθη στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τα 190 χρόνια από την δολοφονία του  Πάνου Κολοκοτρώνη , του πρωτότοκου  του Γέρου του Μωριά , στο χωριό Θάνα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θάνα « Άγιος Γεώργιος » και ο Δήμος Τριπόλεως.

Μετά από την επιμνημόσυνη δέηση, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Τριπόλεως συναγωνιστής Απόστολος Μπέλμπας κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Πάνος Κολοκοτρώνης από ενέδρα βουλγαρων  μισθοφόρων της παράταξης των δανείων και των ξενόδουλων πολιτικών ( Μαυροκορδάτος κ.α. ) . Κατά την Β΄ εμφύλια διαμάχη, στα χρόνια της Επανάστασης.

Η ιστορία κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται, εδώ είναι τα δάνεια, εδώ είναι τα μνημόνια, εδώ είναι και τα πολιτικά υποχείρια των ξένων δυνάμεων, που ξεπουλάνε την Πατρίδα και που διώκουν όσους αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία της Ελλάδος.

Τιμή και Δόξα στον Πάνο Κολοκοτρώνη και σε όσους αγωνίστηκαν για μια Ελεύθερη Ελλάδα και αποτελούν πρότυπο για εμάς σήμερα.

Από την Τ.Ο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...