Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Άνοιγμα» του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Τρίπολη

«Άνοιγμα» του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στην Τρίπολη
Την Τετάρτη το μεσημέρι πραγματοποίησε επίσκεψη ο Αντιπρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στο Δήμαρχο Τρίπολης. Λόγω απουσίας του Δημάρχου όμως, τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχοι.
Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωσης με στόχο την εξεύρεση τρόπου συνεργασίας των δύο πλευρών.
Έγινε παρουσίαση των δυνατοτήτων και των υψηλών επιπέδων επιστημονικής κατάρτισης που παρέχεται απ' το πανεπιστήμιο. Επίσης εξέφρασαν την θετικότητα τους σε μια αμφίπλευρη συνεργασία.
Ο Δήμος αποδέχθηκε την πρόταση φιλίας και συνεργασίας και κατέθεσε το πλάνο για τον τρόπο συνεργασίας.
Στη συνέχεια μετέβησαν και οι δύο πλευρές στο «Μαίναλον Resort» όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική Ημερίδα για τις Δράσεις του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου.
Για μια γενική ενημέρωση για τη λειτουργία, τα προγράμματα, τις σπουδές και την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.euc.ac.cy ή να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 00357-22-713000.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...