Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Δελτίο Τύπου που προκάλεσε...αντιδράσεις!

Ένα δελτίο τύπου από τον  Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων κ. Γιώργο Ζαραφέτα μετά την επίσκεψή του στην Υφυπουργό Υγείας, Αικατερίνη Παπακώστα, προκάλεσε αντιδράσεις σε πολλούς (όπως στον αναγνώστη μας που μάς έστειλε το παρακάτω άρθρο) και δικαιολογημένα βέβαια. Δείτε ΕΔΩ το άρθρο: 24ωρη λειτουργία του αιμοδυναμικού ζήτησε η ΠΕΑ από την υφυπουργό Υγείας- www.kalimera-arkadia.gr
Όπως μας αναφέρει ο "Παρατηρητής" μας, πρωταγωνιστής και μεγάλος μαχητής για την παράδωση και την αποδοχή της "Μυθικής Δωρεάς" είναι
η κα. Γιαννούλα Γκουντάνη. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής, η οποίαμε πράξεις απέδειξε πως είναι δίπλα στην Μεγάλη Ευεργέτιδα του Νοσοκομείου, όταν μάλιστα ο Τέως Πρόδρος της Π.Ο.Α. κ. Γιώργος Ρεβελιώτης αλλά και ο εκπρόσωπος στο Δ.Σ. του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Καραφωτιάς για λογαριασμό της Π.Ο.Α., στάθηκαν "άξια και δυναμικά" σε κάθε της προσπάθεια για την ολοκλήρωση της και φυσικά ο κ. Χρυσός (Δ/ντης της Καρδιολογικής του Νοσοκομείου).

Επίσης, στο Δελτίο Τύπου του κ. Ζαραφέτα το ποσό που έχει αναγραφεί είναι 400.000€ σχετικά με το κόστος του Αιμοδυναμικού Τμήματος ένω το κόστος είναι πάνω από 650.000€. Ακόμα, το όνομα της κας. Γκουντάνη δεν είναι Κωνσταντίνα αλλά... Γιαννούλα!

Το "Καλημέρα Αρκαδία" έχοντας παρακολουθήσει την ιστορία θεωρεί λάθος το δελτίο τύπου του κ. Ζαραφέτα και σε καμμία περίπτωση δεν συμφωνεί με τις πληροφορίες αυτές που αναφέρονται στην κα. Γιαννούλα Γκουντάνη.Δ ιαβάστε ένα άρθρο αναγνώστη μας και θα καταλάβετε πως ο κόσμος κρίνει και για αυτο θα ήταν σωστό να προσέχουμε..

ΑΙΔΩΣ «ΚΥΡΙΕ»
"Διαβάσαμε με κατάπληξη στο «Καλημέρα Αρκαδία» για την επίσκεψη του γνωστού κ. Ζαραφέτα στην Υφυπουργό Υγείας σχετικά με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το Αιμοδυναμικό Κέντρο που πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα, και την απόπειρά του να εμφανισθεί ως «πρωταγωνιστής» της παραπάνω σημαντικής προσπάθειας λειτουργίας του Κέντρου αυτού. Ομως, όπως είναι γνωστό, ο πρωταγωνιστής του έργου αυτού υπήρξε η σπουδαία Κυρία και μεγάλη Δωρήτρια Γιαννούλα Γκουντάνη, και τόσο η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής, ιδιοκτήτρια του Νοσοκομείου, όσο και το ΔΣ του Νοσοκομείου και το Υπουργείο Υγείας, έχουν αναγνωρίσει έμπρακτα την πολύτιμη προσφορά της, και έχουν ενδιαφερθεί σοβαρά για την υλοποίησή της, και δεν χρειάζονται παρεμβάσεις άλλων που θέλουν απλά να προβάλλονται για να προβάλλονται καπηλευόμενοι τους αγώνες των πραγματικών πρωταγωνιστών.

Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από τον «κύριο» αυτόν".
Παρατηρητής

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...