Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζαχαριάς: «Δεν εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Πάμε σε εκλογές»! (vd)

Ζαχαριάς: «Δεν εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Πάμε σε εκλογές»! (vd)
Για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας μίλησε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, υποστηρίζοντας ότι "δεν είναι δυνατόν να εκλεγεί νέος πρόεδρος τη δημοκρατίας, η βουλή θα διαλυθεί, ίσως το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και μέσα σε ένα μήνα θα πάμε σε εκλογές".
"Πρέπει να ανατραπεί η πολιτική της αποσάθρωσης του κοινωνικού ιστού", είπε, "αλλά η κοινωνική δυναμική δεν ήταν τέτοια ώστε να ανατρέψει την κυβέρνηση, επομένως οι εκλογές θα φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με αυτοδυναμία, έτσι ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να εκτελέσει το πρόγραμμα του" συμπλήρωσε.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα αυτό δήλωσε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχει περάσει μια επεξεργασία, μέσα από συνδιασκέψεις ανά την Ελλάδα. Στόχος είναι η συζήτηση με το λαό για να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα, έχοντας σαν πρώτο σκοπό να αποτραπεί η ανθρωπιστική κρίση.
Στην περιφέρεια Πελοποννήσου αυτή η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή στις 14 του μηνός από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Την εισήγηση με τις θέσεις του κόμματος θα την κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.
Μαζί με τον Κ. Ζαχαριά ήταν ο Φάνης Κουρεμπές (μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος ενημέρωσε ότι τέτοιες συζητήσεις γίνονται και θα γίνουν και στις 13 περιφέρειες της χώρας, με στόχο να δουν πως οι εξαγγελίες του κόμματος μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε περιοχή.
Για την περιφέρεια Πελοποννήσου είπε ότι "έχουμε δει τα πλεονεκτήματα της και θέλουμε μέσα από το πρόγραμμα μας να τα αντιμετωπίσουμε, έχουμε τα εργαλεία, φτάνει να τα αξιοποιήσουμε με άλλη λογική και με άλλη πολιτική, μια λογική προς όφελος της κοινωνίας και όχι των μεγάλων συμφερόντων", κάνοντας στο σημείο αυτό αναφορά στα μεγάλα εργολαβικά συμφέροντα για έργα που αφορούν στους οδικούς άξονες και στη διαχείριση των απορριμμάτων, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άλλη λογική. 

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...