Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολύς κόσμος στη σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Τουλάχιστον να αλλάξουμε πορεία» (vd)

Πολύς κόσμος στη σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Τουλάχιστον να αλλάξουμε πορεία» (vd)
Στην Τρίπολη έγινε το πρωί της Κυριακής η Περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα γεμάτο Πνευματικό Κέντρο!
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Βουλής και υπεύθυνος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ άλλων, προσκλήθηκαν, πήγαν και απεύθυναν χαιρετισμό στη σύσκεψη, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης και ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης στις προηγούμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέας Βουδούρης.
Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι στην αίθουσα ήταν πολλά πρώην αλλά και νυν στελέχη άλλων κομμάτων, όπως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!
Ο Γιάννης Δραγασάκης σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη, τόνισε πως ζούμε σε κλίμα εκβιασμών, φόβου, τρόμου και καταστροφολογίας. Ενώ, πρόσθεσε ότι από τη στιγμή που δεν μπορούν να βρεθούν 180 βουλευτές να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι αδύνατο να εκλεγεί Πρόεδρος και θα οδηγηθούμε σε εκλογές.
Είπε «ναι» σε εκλογές και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος και έχει πρόγραμμα που, εάν εκλεγεί, θα ακολουθήσει και υπογράμμισε ότι δεν ζητούν μία λευκή εντολή. «Τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Αλλά τουλάχιστον να αλλάξουμε πορεία. Αν δεν δημιουργηθούν τώρα προϋποθέσεις ανάκαμψης, θα μπούμε σε νέο κύκλο λιτότητας. Η κατάσταση είναι κρίσιμη σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα» είπε.
Μ.Σ.

 

4 σχόλια

  • ΜΑΡΙΟΣ
    ΜΑΡΙΟΣ Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΕΣΜΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!
    ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ;
    ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΣΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ !!! Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΕ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ Λ@@@ ΑΝΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!

  • ΓΙΩΡΓΗΣ
    ΓΙΩΡΓΗΣ Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

  • οργή και ξανά  οργή!
    οργή και ξανά οργή! Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύντροφοι έτσι καλά ξεκινάτε, με Τατούλη και Νικολάκου !!!
    Ξεμωραθήκατε μωρέ ! Τι τους θέλατε τους υβριστές σας! Τόση συσσωρευμένη μακακία ..... σας δέρνει ! Και βέβαια σας είπε ακραίους και τον χειροκροτάγατε, σας ειπε αξιωματικη αντιπολίτευση και τον χειροκρατάγατε!
    Αφελείς οι διοργανωτές ή βλάκες, διαλέχτε !!
    Να του δώσετε και υπουργείο όταν βγείτε εξουσία! και μ ετά μου λέτε ότι η υποψηφιότητα του ιεροκύρηκος δεν ήταν σε συμφωνία πακέτο με τον υβριστή Πετράν! αντε γεια σύντροφοι !!!!!!!!!!!!!!!
    τοσο κοντή μνήμη έχετε !!!!

  • ΧΧΧ
    ΧΧΧ Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ;;;;; ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΤΕ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...