Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φωτίστηκε η γέφυρα Μάναρη

Φωτίστηκε η γέφυρα Μάναρη
Την περασμένη Παρασκευή φωτίστηκε η γέφυρα και η στάση Μάναρη. Ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Μάναρη Χρήστος Τσουμπρής τονίζει ότι
«ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Μάναρη βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω και επίσημα πλέον στους αγαπητούς συμπατριώτες μου ότι υλοποιήθηκε ένα μεγάλο έργο, τεράστιας πολιτιστικής-πολιτισμικής αξίας για την περιοχή μας και το οποίο είναι ο φωτισμός της Γέφυρας και της Στάσης Μάναρη.

Ήταν ένα έργο που αποτελούσε εδώ και χρόνια πάγιο αίτημα όλων των κατοίκων της κοινότητάς μας καθώς και προσδοκία όλων των ξενιτεμένων συμπατριωτών μας.

Μέσα από την ιστοσελίδα του «Καλημέρα Αρκαδία», θα ήθελα για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον ΔΕΣΦΑ για την χρηματοδότηση του έργου, την J-P Άβαξ για την κατασκευή του έργου και τέλος τον Δήμο Τρίπολης που ανέλαβε το κόστος σύνδεσης του φωτισμού με το δίκτυο.

Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεώργιο Μηλιούλη, διευθυντή του έργου του αγωγού από Αγίους Θεοδώρους έως Μεγαλόπολη, ο οποίος εισηγήθηκε στη διοίκηση του ΔΕΣΦΑ την υλοποίηση και χρηματοδότηση του ανωτέρω έργου, τον κ. Γεώργιο Μάνη, εργοταξιάρχη της J-P Άβαξ για την άριστη κατασκευή και παράλληλα τοποθέτηση των φωτιστικών και τέλος τον τέως δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη όπου με εισήγησή του προς το ΔΣ αποφάσισαν να αναλάβει ο δήμος το κόστος σύνδεσης του φωτισμού με το δίκτυο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας Δόριζας Κώστα Λυμπερόπουλο για την προσωπική του παρέμβαση στους ανωτέρω φορείς προκειμένου να επιτευχθεί το έργο αυτό άμεσα.

Τελειώνοντας εδώ θα ήθελα να επισημάνω πως η εκτέλεση του ανωτέρω έργου δεν αποτέλεσε ποτέ προσωπική αξίωση ,φιλοδοξία και προβολή για κανέναν αλλά ήταν ένα έργο με κοινή προσπάθεια, κοινό όραμα και τέλος κοινό στόχο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...