Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δ. Σωτηρόπουλος: «Γιατί ψήφισα υπέρ της μεταφοράς σκουπιδιών στη χωματερή Λεβιδίου»

Δ. Σωτηρόπουλος: «Γιατί ψήφισα υπέρ της μεταφοράς σκουπιδιών στη χωματερή Λεβιδίου»
Με επιστολή του προς το «Καλημέρα Αρκαδία», ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου («Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά»), Δημήτρης Σωτηρόπουλος παίρνει δημοσίως θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει με την απόφαση να μεταφερθούν σκουπίδια στη χωματερή Λεβιδίου.
Γράφει συγκεκριμένα: «Θα ήθελα να εκφράσω τους λόγους που με ώθησαν να ψηφίσω στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (24.02.15), υπέρ της μεταφοράς των απορριμμάτων στο ΧΑΔΑ Λεβιδίου, ακριβώς επειδή είναι η εκλογική μου περιφέρεια.
Καταρχήν, θεωρώ πως η ψήφος μου θα έπρεπε να ήταν είτε θετική, είτε αρνητική, γιατί μόνο έτσι πιστεύω πως αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μού. Θα ήταν πολύ εύκολο να μείνω ουδέτερος, είτε να μην μιλήσω καθόλου, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τα όποια αρνητικά σχόλια ακολουθούσουν τα οποία και αυτά θα είναι σεβαστά.
Συμφωνώ πως η χωματερή στο Λεβίδι θα έπρεπε να τέλει υπό καθεστώς αποκατάστασης. Αντ’ αυτού εξακολουθεί να δέχεται τα απορρίμματα του Λεβιδίου και όμορων περιοχών.
Οι κάτοικοι αντιδρούν για τα απορρίμματα της Τρίπολης, ενώ για τα δικά τους όχι. Όλοι θέλουν να απομακρυνθούν αρκεί να μην πρόκειται να καταλήξουν στον τόπο που βρίσκονται. Πρόκειται για προσωρινό χώρο μεταφοράς και όχι αποθήκευσης, χώρος στον οποίον θα πραγματοποιηθούν έργα υποδομής και ασφάλειας για την όσο δυνατόν λιγότερη επιβάρυνση του οικοσυστήματος.
Δεν γίνεται να ανήκουμε σε έναν Δήμο και να μην τον βοηθούμε προσωρινά όταν είναι τόσο επιτακτική η μεταφορά των απορριμμάτων για τη δημόσια υγεία.
Όλοι πρέπει να κάνουμε προσπάθειες υπαναχώρησης. Και σε όσους θα αναρωτηθούν και προτείνουν να μεταφερθούν τα σκουπίδια στο χωριό απ’ όπου κατάγομαι, θα τους απαντήσω πως αν υπήρχε ήδη χωματερή εκεί, θα με έβρισκε σύμφωνο να πήγαιναν και εκεί.
Με εκτίμηση,
Δημήτριος Π. Σωτηρόπουλος»

18 σχόλια

  • Όχι εδώ, ούτε εκεί...εε ας μείνουν στους δρόμους της πόλης...
    Όχι εδώ, ούτε εκεί...εε ας μείνουν στους δρόμους της πόλης... Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 00:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά έκανες! Μπράβο! Οι "εξυπνάκηδες" κρίνουν, αλλα κανείς δε βοηθά στην επίλυση του προβλήματος...

  • tripper
    tripper Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Δημοτικοί σύμβουλοι με 100 και 150 σταυρούς...λουστείτε τους!!

  • Ξυνός Αλέξανδρος κάτοικος Λεβιδίου
    Ξυνός Αλέξανδρος κάτοικος Λεβιδίου Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    κ. Σωτηρόπουλε, ήμουν και εγώ παρών στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη και από όσο θυμάμαι δεν ζητήσατε ποτέ τον λόγο για να "εκφράσετε τους λόγους που σας ώθησαν να ψηφίσετε θετικά". Δεν θα κρίνω την ψήφος σας. Άλλωστε το "ΝΑΙ" δεν ακούστηκε από το στόμα κανενός συμβούλου. Αφήσατε όλοι σαν άβουλα στρατιωτάκια να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο πρόεδρος. Σας υπενθυμίζω ότι είσαστε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και ότι το Δημοτικό συμβούλιο είναι ο θεσμικός χώρος για να λέτε δημόσια την άποψη σας και όχι να απολογείστε σε διάφορα sites . Η ελεύθερη έκφραση της γνώμης σας είναι σημαντικό κομμάτι της αυτοεκτίμησής σας. Όμως προφανώς δεν έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε δημόσια μια κατάσταση και να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας και καταφύγατε στην σιγουριά μιας απλής επιστολής.
    Ελπίζω στα επόμενα θέματα που θα προκύψουν σε μελλοντικά συμβούλια να πείτε εκεί την άποψη σας γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να παρευρίσκεσται στο χώρο. Ούτως η άλλως πρόεκυψε και το θέμα με τις καρέκλες των τοπικών προέδρων, οπότε θα διευκολύνεται την διαδικασία με την απουσία σας.

  • ΜΑΥΡΟΣ
    ΜΑΥΡΟΣ Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσείς που τον ψηφίσατε λουστείτε τον. Οι συνάδελφοί του που τον μαύρισαν στις εκλογές του σωματείου τους κάτι ήξεραν. Από τους 50 τον ψήφισαν οι 4.

  • @
    @ Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονο ανανδρος δεν ειναι με την δημοσια τοποθετηση του.θετει τον εαυτο του στη διαθεση του οποιουδηποτε σχολιασμου.στηριζει αυτο που πιστευει με επιχειρηματα και ειναι σαφης.συνεχισε ετσι!

  • ΛΕΒΙΔΙ
    ΛΕΒΙΔΙ Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΠΑΤΣΙΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!!

  • μαρια
    μαρια Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Απολογειται οπιος εχει τυψεις
    δεν σωζεται ομως

  •  ΔΙΚΑΙΟΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πιο αν άνανδρο να διχάζεις τους δημότες ενώ η θέση τον Λεβιδαιών είναι οριστικό κλείσιμο της χωματερής. Είσαι απλά επικίνδυνος !

  • α
    α Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε εσυ "γραμματισμενε"ανοιξε καμια γραμματικη για τα ορθογραφικα σου.με πονεσαν τα ματια μου!αλλά οσα δεν φτανει η αλεπου....

  • ANONYM
    ANONYM Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 22:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαζός είναι να παραιτηθεί και να χάσει τις άδειες από τη δουλειά του? Η λούφα είναι ωραία.Το μόνο θετικό είναι ότι ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του μίλησε ευθέως κι όχι όπως συνήθιζε μέχρι τώρα...

  • Δημητρης
    Δημητρης Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    μεγαλε σωτηροπουλε ειχες ψαξει στο τσεπακι του αρχηγου σου πεσε και σε μας τη εγραφε για τη λισει την ειχες δη πριν της εκλογες ελεγε λεβιδι και εσει μας το εκρειβες ενο σηνφωνουσες απολητα μαζι του ΥΠΟΚΡΙΤΗ

  • α
    α Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    @πολίτης λες κάποιον αγράμματο, ενώ εσύ έχεις τέτοια ορθογραφία; φαίνεται λίγο οξύμωρο το λιγότερο.....

  • κονδορας
    κονδορας Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστός και ξεκάθαρος αναλαμβάνει την ευθύνη και τεκμηρίων ει την απάντηση του

  • πολιτης
    πολιτης Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγραματε δεν ηπαρχουν δικα τους σκουπιδια εδω και τεσερα χρονια ημαστε δημος τριπολης απο του ΔΑΡΑ μεχρι το ΑΣΤΡΟΣ και οτι γινοταν ηταν με αποκλιστικη ευθηνη του δημου

  • Anonymos
    Anonymos Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙ(ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥΤΟΥ ΠΑΥΛΗ).ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ.

  • P
    P Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τουλάχιστον πήρε θέση και δεν κρύφτηκε, γνωρίζοντας ότι θα ακούσει πολλά από τους ψηφοφόρους του. Go on Dimos.....

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι, αν και εφόσον (που δεν το βλέπω), έρθουν τα σκουπίδια στο Λεβίδι και ο Παυλής δεν τηρήσει τις υποσχέσεις του να παραιτηθεί. Αλλά δεν έχει α......α!!!!

  • Υπάλληλος
    Υπάλληλος Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοιτά να δεις που και Δήμος έχει λόγο που όταν ήταν η προεκλογική περίοδος διακονευε για ψήφους ταχα ότι δεν είχε κανέναν και θα γινόταν ρεζίλι και μας τα είχε κάνει στραγάλια τώρα είναι δημοτικός σύμβουλος το τομάρι του.....πρέπει να ντρέπεται!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...