Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

To brand name είναι η σφραγίδα για επώνυμα αγροτικά προϊόντα στην Αρκαδία (vd)

To brand name είναι η σφραγίδα για επώνυμα αγροτικά προϊόντα στην Αρκαδία (vd)
Παραγωγοί και μεταποιητές επαγγελματίες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το ενημερωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με θέμα: «Δημιουργώντας επώνυμα αγροτικά προϊόντα: στρατηγική, αφήγηση και ταυτότητα».


To σεμινάριο ξεκίνησε με το θερμό καλωσόρισμα σε συμμετέχοντες και εισηγητές του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Τρουπή ο οποίος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου για την κατάρτιση και ενημέρωση των μελών του.

«Σήμερα θα παρουσιαστούν σημαντικές θεματικές ενότητες που άπτονται της δημιουργίας ταυτότητας και συσκευασίας του προϊόντος» αναφέρει ο κ. Τρουπής και τονίζει «στο Επιμελητήριο πρωταρχικός μας στόχος είναι κατάρτιση των μελών μας».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας τόνισε ότι οι γνώσεις για την προώθηση των προϊόντων τόσο σε ομαδικό – μέσω συνεργασιών- όσο σε ατομικό επίπεδο μπορούν να δώσουν δυναμική ώθηση σε μια επιχείρησή. Το Επιμελητήριο είναι εδώ και στις δύο περιπτώσεις. Είτε ο επιχειρηματίας θέλει να λειτουργήσει ατομικά είτε ομαδικά.

Οι εισηγητές κα. Έφη Λαζαρίδου, Σύμβουλος Στρατηγικής Μάρκετινγκ, CEO The Peppertree και κ. Μπάμπης Μητσιόπουλος, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Δ/νων Σύμβουλος Altervision, παρουσίασαν διεξοδικά το branding (εικόνα, ταυτότητα, συσκευασία) και πως μπορούν να προσθέσουν αξία στα προϊόντα τους, να τα κάνουν πιο ανταγωνιστικά προκειμένου να αναζητήσουν μερίδιο και από τις αγορές του εξωτερικού.

Στην διάρκεια της παρουσίασης οι συμμετέχοντες, συμπλήρωσαν ένα μικρό ερωτηματολόγιο σχετικά με τις δυνατότητες, απειλές, ευκαιρίες και αδυναμίες της επιχείρησής τους το οποίο και αναλύθηκε σε ανοιχτή συζήτηση με τους εισηγητές.
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις των εισηγητών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...