Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας τίμησε τον Δημήτρη Λουκά και τον Ιωάννη Παπαγεωργίου (vd)

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας τίμησε τον Δημήτρη Λουκά και τον Ιωάννη Παπαγεωργίου (vd)

Μια μικρή τελετή βράβευσης σε δύο από τα παλαιότερα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, κ.κ. Δημήτρη Λουκά και Ιωάννη Παπαγεωργίου, των Τμημάτων Εμπορικού και Υπηρεσιών, αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, λόγω συνταξιοδότησής τους και κατά συνέπεια αποχώρησής τους από τα καθήκοντα τους από τις δράσεις του Επιμελητηρίου.


Τις τιμητικές πλακέτες και μετάλλια του Επιμελητήριου παρέδωσε ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

«Αν και αποχωρούμε εμείς θα είμαστε εδώ» δήλωσαν φανερά συγκινημένοι οι κ.κ. Λουκάς και Παπαγεωργίου.

Ο κ. Λουκάς χαρακτήρισε «συναισθηματικά φορτισμένη αυτή τη στιγμή». Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλες τις διοικήσεις και το μόνιμο προσωπικό του Επιμελητηρίου ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την άψογη συνεργασία που είχε στην εικοσάχρονη πορεία του στα κοινά του εμπορικού κόσμου, με δεκάδες συναδέλφους στις διοικήσεις των θεσμικών φορέων του Επιμελητηρίου: «ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους κοινούς αγώνες που δώσαμε και για τις στιγμές που μοιράστηκα μαζί τους» αναφέρει στην διάρκεια του χαιρετισμού του.

Ο κ. Παπαγεωργίου ευχαρίστησε θερμά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του οι συνάδελφοι επαγγελματίες όλα αυτά τα χρόνια. «Μαζί πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα προς όφελος όλων και προτείναμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Η σκυτάλη παραδόθηκε στη νέα γενιά. Ενωμένοι μπορείτε να πετύχετε κάθε στόχο που βάζετε» τονίζει χαρακτηριστικά.

Τα δύο νέα μέλη τα οποία εντάχτηκαν στη Διοίκηση του Επιμελητήριου είναι οι πρώτοι επιλαχόντες σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2011 ο κ. Αθανάσιος Τσίρης και ο κ. Δημήτρης Μπερτζελέτος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...