Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΑΠΕΔΔ αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουλουράς

Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΑΠΕΔΔ αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουλουράς
Τομεάρχης κοινωνικής πολιτικής του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών ανέλαβε ο συμπατριώτης μας (από τη Μεγαλόπολη) και πολιτικός επιστήμονας, Γιώργος Κουλουράς.


Όπως αναφέρει ο Γιώργος Κουλουράς, «Η κοινωνική πολιτική είναι ένας πάρα πολύ ευαίσθητος τομέας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ουσίας της πολιτικής. Η Πολιτική χρειάζεται κοινωνικές ευαισθησίες, γιατί σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις την ζωή καθημερινών ανθρώπων καλύτερη, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους με πρωτεύοντα ρόλο την αξιοπρέπεια τους. Ο αγώνας για μια δίκαιη κοινωνία, για μια πολιτεία που βάζει πρώτα τον πολίτη δεν τελειώνει ποτέ.

Ως πολιτικοί επιστήμονες έχουμε την υποχρέωση να ξανά φέρουμε στο προσκήνιο της ουσία της πολιτικής. Έχουμε την υποχρέωση να υπηρετούμε και να πρεσβεύουμε αρχές και αξίες, για να μπορούμε να κοιτάζουμε τους πολίτες στα μάτια.

Η ουσία της πολιτικής δεν είναι ψεύτικα χαμόγελα, κεράσματα, κουμπαριές και "φιλικά" χτυπήματα στην πλάτη, ούτε η εξυπηρέτηση συμφερόντων της διαπλοκής. Η ουσία της πολιτικής είναι να είσαι εκεί, να γνωρίζεις τα προβλήματα των πολιτών και να προσπαθείς να τα λύνεις».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...