Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εθελοντική δενδροφύτευση για να γίνει ξανά πράσινο το Μαίναλο (εικόνες – βίντεο)!

Εθελοντική δενδροφύτευση για να γίνει ξανά πράσινο το Μαίναλο (εικόνες – βίντεο)!
Εθελοντική δενδροφύτευση στο Μαίναλο, έγινε την Κυριακή, με περίπου 200 εθελοντές να συμμετέχουν, φυτεύοντας περίπου 5.000 δένδρα. Η δενδροφύτευση έγινε σε σημείο του Μαινάλου, που είχε καεί το 2000, πριν από 15 χρόνια κει έκτοτε δεν έχει γίνει αναδάσωση.

Ο Αντιπύραρχος Θοδωρής Λαρέζος, Διοικητής Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρίπολης, δήλωσε ικανοποιημένος από την οργάνωση και τη συμμετοχή και προσέθεσε ότι την επόμενη χρονιά, η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί, για να γίνει πιο πράσινο το Μαίναλο.

Εκ μέρους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου τόνισε ότι εμπράκτως η τοπική μας κοινωνία απέδειξε το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον, ενώ ευχαρίστησε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της δράσης, που είναι οι εθελοντές.

Πολλά μικρά παιδιά, με μεγάλη χαρά, συμμετείχαν στη δενδροφύτευση, ενώ δένδρα φύτευσαν και πολιτικά πρόσωπα, όπως η Πολιτευτής Εύη Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας και άλλοι, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή τη δράση.

Να σημειωθεί, εκτός από την Περιφέρεια, το Δήμο Τρίπολης και την Πυροσβεστική, συμμετείχαν στη δράση πολλοί φορείς, όπως το Μουσικό Γυμνάσιο Τρίπολης, ο Γέρος του Μοριά, η ΑΓΩ Αγανάκτηση, ο ΕΟΣ, ο ΣΑΟΟ, ο ΚΟΑΤ, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι Πρόσκοποι και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...