Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ημερίδες στην Τρίπολη από O.E.B.Ε.A. και «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης»

Ημερίδες στην Τρίπολη από O.E.B.Ε.A. και «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης»
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (O.E.B.Ε.A.) και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης» στο πλαίσιο του έργου «Ενέργειες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης επαγγελματικών και εργοδοτικών φορέων και επιχειρήσεων» σας προσκαλεί σε σειρά τριών (3) Ημερίδων και παρουσίασης του Έργου:
Α/Α

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΧΩΡΟΣ

ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1η ΗΜΕΡΙΔΑ

Τοπικά σύμφωνα- Νέες ευκαιρίες στήριξης της παραγωγής και απασχόλησης

στην εποχή της κρίσης- Ισότητα ευκαιριών και της μη διάκρισης στην εργασία

Στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ Ολυμπιακή Εκπαιδευτική στην οδό Πανός 5, στην

Τρίπολη.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 & ώρα 16:00.

2η ΗΜΕΡΙΔΑ

Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και προοπτικές απασχόλησης μέσω Κοιν.Σ.Επ.

Διαχείριση της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο

Παρασκευή 03 Ιουλίου 2015 & ώρα 16:00.

3η ΗΜΕΡΙΔΑ

Κοινωνική επιχειρηματικότητα στον χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων-

Σταδιοδρομία ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 & ώρα 16:00.

Οι ημερίδες στόχο έχουν να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν οι επαγγελματικοί και εργοδοτικοί φορείς, οι επιχειρήσεις και η τοπική κοινωνία της Αρκαδίας, εν γένει, ως προς τους στόχους και τα αναμενόμενα αποτελέσματα των παρεμβάσεων. Και να διευκολύνει την ενεργοποίηση φορέων εκτός του εταιρικού σχήματος κατά τη διάρκεια υλοποίησης του σχεδίου, των οποίων η εμπλοκή θα έχει προστιθέμενη αξία για τα επιμέρους σχέδια και θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα τη σύναψη τοπικών συμφώνων συνεργασίας για την προώθηση στην απασχόληση των ευάλωτων ομάδων.
Η δράση εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013 του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Για πληροφορίες: Ο.Ε.Β.Ε.Α. Kαλαμάτας 113, 22100 Τρίπολη, τηλ&Fax:2710222739, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» υλοποιεί την πράξη «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ» στο πλαίσιο της Δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» του Ε.Π.: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013 που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
 photo dfssd_zpstqbzpjd1.jpg

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...