Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τι ψήφισαν οι τρεις βουλευτές Αρκαδίας για το δημοψήφισμα

Τι ψήφισαν οι τρεις βουλευτές Αρκαδίας για το δημοψήφισμα
Ονομαστική ψηφοφορία για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος έγινε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όσοι βουλευτές ήταν υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, ψήφισαν «ΝΑΙ» και όσοι ήταν κατά ψήφισαν «ΟΧΙ».
Οι βουλευτές Αρκαδίας ψήφισαν …
Κώστας Ζαχαριάς ΝΑΙ
Κώστας Βλάσης ΟΧΙ
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ΟΧΙ

4 σχόλια

  • Όχι άλλο σανό...χορτάσαμε!!!
    Όχι άλλο σανό...χορτάσαμε!!! Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 13:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Υποκριτές!!!!! Βάζετε τον κόσμο να ψηφίσει τα μέτρα για να είστε καλυμμένοι και να μην διαλυθεί το κόμμα σας, (που το μισό και πλέον γουστάρει τη δραχμούλα και τη διεθνή απομόνωση της χώρας.....). Και αφού σέρνετε τον κόσμο σε δημοψήφισμα.....για χάρη της δημοκρατίας, για να παίξει βασικά το παιχνίδι σας, μας βγαίνετε και από πάνω μιλώντας για τρομοκράτηση του κόσμου από τους άλλους...ποιοι, εσείς που μας έχετε σε αβεβαιότητα και ασφυξία τόσους μήνες, και για τους κακούς ξένους που δεν γέμισαν τις τράπεζες λεφτά για να μπορέσει ο κόσμος να ψηφίσει όχι.....Το ναι νομίζετε ότι εκεί θα οφείλεται? ποιος σας πιστεύει ρε? τι τερτίπια παλαιοκομματικά είναι αυτά? που νομίζετε ότι απευθύνεστε? Οι ξένοι μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά εσείς τελικά είστε χειρότεροι, και το σύστημα της Ευρώπης έχει ατέλειες, αλλά ο κόσμος εκεί θέλει να ανήκει. Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό κι όχι το μεγάλο κομματικό σας κράτος και τη δραχμούλα. Πάρτε το απόφαση, κι αν θέλετε προχωρήστε με έντιμο τρόπο μαζί με την Ευρώπη, προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το συμφέρον της χώρας, κι αφήστε επιτέλους τα παιχνιδάκια. Δε θα γίνουμε τριτοκοσμικοί και υποανάπτυκτοι εξαιτίας σας. Αν ψηφίσει όχι όμως ο κόσμος, γιατί δεν του λέτε ξεκάθαρα τι θα γίνει την επόμενη μέρα? Παίζετε με το μέλλον του κόσμου για τα δικά σας συμφέροντα? έχετε σχέδιο για την επόμενη μέρα? κι αν ναι, γιατί δεν το λέτε ξεκάθαρα? γιατί το 80% και πάνω του κόσμου ούτε να το ακούσει?

  • Γωγώ
    Γωγώ Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Όχι Είναι ο άλλος πατριώτης...Επειδή είπε ναι...Δεν πάμε καλά μου φαίνεται

  • ΓΙΟΡΓΟΣ    ΤΡΙΠΟΛΗ
    ΓΙΟΡΓΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΑ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ......ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ? ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ. ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΡΑ ΒΟ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...