Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: «Όταν ο ελληνικός λαός πει “ναι”, η Κυβέρνηση τη Δευτέρα θα πρέπει να παραιτηθεί»

Οδυσσέας: «Όταν ο ελληνικός λαός πει “ναι”, η Κυβέρνηση τη Δευτέρα θα πρέπει να παραιτηθεί»
Σε σημερινή συνέντευξή του στην εκπομπή «Τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ (Άννα Μπουσδούκου), ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε πως
«δυστυχώς ακραίοι κύκλοι της Ευρώπης και ακραίοι κύκλοι της Κυβέρνησης συνεννοούνται εδώ και δέκα μήνες ώστε να μην υπάρξει συμφωνία, αλλά έξοδος από το ευρώ. Ο κ.Τσίπρας εδώ και πέντε μήνες, τη μία εβδομάδα “καθαρογράφει” τη συμφωνία, και την άλλη τη σβήνει. Δεν κατέληξε κάπου, γιατί ο ίδιος δεν θέλει να καταλήξει. Στις 25 Ιανουαρίου έλαβε μία καθαρή εντολή: να υλοποιήσει το πρόγραμμά του εντός ευρώ».

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος, επεσήμανε πως σήμερα, η διαφορά της πρότασης Τσίπρα και της πρότασης των δανειστών είναι γύρω στα 500 εκατομμύρια ευρώ: «Η Κυβέρνηση πρέπει να πει επιτέλους την αλήθεια: Αν την Κυριακή οι πολίτες πουν “όχι”, τη Δευτέρα θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα Τσίπρα των σκληρών μέτρων 8 δις ευρώ; Η Κυβέρνηση θα μπορεί τη Δευτέρα να εγγυηθεί μισθούς και συντάξεις, ανοιχτά ΑΤΜ, και σε ποιο νόμισμα; Γιατί η άποψη της επιστροφής στη δραχμή υπάρχει στο ΣΥΡΙΖΑ, και είναι ειλικρινής και ισχυρή. Αν επικρατήσει το “όχι”, τη Δευτέρα οι άνεργοι θα πολλαπλασιαστούν και χρήματα για συντάξεις δεν θα υπάρχουν.»

Αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του κ.Βαρουφάκη, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε πως ο Υπουργός Οικονομικών «άλλαξε χθες, μέσα σε μία ημέρα, τρεις φορές την άποψή του, ενώ είπε στους εταίρους πως η Κυβέρνηση επέλεξε το δημοψήφισμα γιατί δεν μπορούσε να περάσει τα μέτρα από τη Βουλή. Ο κ.Λιου είπε χθες πως όλοι γνώριζαν ότι θα επιβληθεί έλεγχος κεφαλαίου στην Ελλάδα. Η Κυβέρνηση το γνώριζε, μας δούλευε και το έκανε πράξη. Για να μη διχάσουν τον κομματικό μηχανισμό τους, επέλεξαν να διχάσουν τους πολίτες.»

Καταλήγοντας, ο κ.Κωνσταντινόπουλος κάλεσε την Κυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή να πει “ναι” στην Ευρώπη. Εμείς δεν αποδεχόμαστε μία συμφωνία που είναι προϊόν της αποτυχίας της διαπραγμάτευσης του κ.Τσίπρα και του κ.Καμμένου. Εμείς τους λέμε να μείνουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια και να αρχίσουμε τη διαπραγμάτευση από την αρχή. Όταν ο ελληνικός λαός πει “ναι”, η Κυβέρνηση τη Δευτέρα θα πρέπει να παραιτηθεί. Και αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να φύγει από αυτή την κρίση».

2 σχόλια

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.ΟΥΣΤ.ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  • ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
    ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    KAI NA ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...